Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Kuşak sisteminin ch düşürecek bir sürü hatası var.64 bit veya 32bit fark yoktur kardeşim. istediğin bsd bit sürümüne kurabilirsin ama 9.1 ve üzeri kullanmanı tavsiye ederim.
Kuşak sisteminin ch düşürecek bir sürü hatası var.
Mesela ?
Kuşak sisteminin ch düşürecek bir sürü hatası var.
daha ch kapanması gibi bir şeyle karşılaşmadık. sürekli kuşakları kombine vs ettiğimiz halde. yanı kuşakları acayip zorluyoruz ama başımıza bir şey gelmedi. tabi bu gelmeyecek anlamını taşımaz.
Zaten ch düşmemesi için bir sürü fonksiyon yazılmış biraz onlineda çok lag olucaktır.daha ch kapanması gibi bir şeyle karşılaşmadık. sürekli kuşakları kombine vs ettiğimiz halde. yanı kuşakları acayip zorluyoruz ama başımıza bir şey gelmedi. tabi bu gelmeyecek anlamını taşımaz.
Ben anlamıyorum açıkcası...
Birisi iyilik yapar, teşekkür etmek yerine eleştrilir. yok böyle hata var şöyle hata var...
Tamam kardeşim hatalar olabilir. bırak sistemde değil insanlarda bile hatalar var, sistemde mi olmayacak?! arkadaşımız bir iyilik yapmış paylaşmış emek vermiş yüklemiş zamanını harcamış bunun karşılığı eleştirmek olmamalı bence... zira bu davranışlar böyle yardım sever insanların uzaklaşmasına vesile olur ancak. sonra google amcaya girir ara tara yorulursunuz.... biraz teşekkür etmeyi borç bilin zira bu size zarar sağlamaz aksine birini mutlu edersiniz buna ek karşılık olarak sizde mutlu olursunuz. sevgilerimle..
Birisi iyilik yapar, teşekkür etmek yerine eleştrilir. yok böyle hata var şöyle hata var...
Tamam kardeşim hatalar olabilir. bırak sistemde değil insanlarda bile hatalar var, sistemde mi olmayacak?! arkadaşımız bir iyilik yapmış paylaşmış emek vermiş yüklemiş zamanını harcamış bunun karşılığı eleştirmek olmamalı bence... zira bu davranışlar böyle yardım sever insanların uzaklaşmasına vesile olur ancak. sonra google amcaya girir ara tara yorulursunuz.... biraz teşekkür etmeyi borç bilin zira bu size zarar sağlamaz aksine birini mutlu edersiniz buna ek karşılık olarak sizde mutlu olursunuz. sevgilerimle..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)