Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Zaten ch düşmemesi için bir sürü fonksiyon yazılmış biraz onlineda çok lag olucaktır.
bu kadar çok kod yazıldığını kendi gözlerinizle gördüyseniz, hangi dosyada olduğunu biliyorsanız bu kodların ve çözümünüde biliyorsanız bizimle paylaşınız.
Eğer bilmiyorsanız önceki konudan kulaktan dolma bilgiler paylaşmasın lütfen.
Ben anlamıyorum açıkcası...
Birisi iyilik yapar, teşekkür etmek yerine eleştrilir. yok böyle hata var şöyle hata var...
Tamam kardeşim hatalar olabilir. bırak sistemde değil insanlarda bile hatalar var, sistemde mi olmayacak?! arkadaşımız bir iyilik yapmış paylaşmış emek vermiş yüklemiş zamanını harcamış bunun karşılığı eleştirmek olmamalı bence... zira bu davranışlar böyle yardım sever insanların uzaklaşmasına vesile olur ancak. sonra google amcaya girir ara tara yorulursunuz.... biraz teşekkür etmeyi borç bilin zira bu size zarar sağlamaz aksine birini mutlu edersiniz buna ek karşılık olarak sizde mutlu olursunuz. sevgilerimle..
haklısın kardeşim ama çözülmücek sorun yok halledilir hep birlikte yardımlaşarak kötü yorumları vb takmıyorum konuyuda kapatmam zaten

güzel yorumunuz için teşekkürlerTeşekkürler konu için , güzel renkli bir files![]()

yorumunuz için teşekkürler pelin hanımTeşekkürler..

Benim amacım konuyu kötülemek değil zaten paylaşan arkadaşımız da böyle bir amacımın olmadığının farkında 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)