BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Metin 2 create_no_appropriate_device' hatası alıyorum yardım pls :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan arpaeneses26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

merhaba arkadaşlar . yeni laptop aldım windows 8.1pro ama metin2 yüklediğim de log hatası alıyorum ekran kartını güncelleştirdim uyumluluk sorununu hallettim internette araştırdıgım ve gördüğüm her şeyi denedim ama bi çözüm bulamadım hala aynı hatayı alıyorum yardım edebilir misin ?

kardesim bundan 2 konu altta da benim konumvar aynı sorunları bende yasıyorum metin2 destek e ticket attım ama umdugum bir cevap gelmedi arastırma yapıyorlarmıs hala ve bu yaklasık 7 8 aydır suruyor ama hala bi cozum yok pc nı bozmana gerek yok

merhaba arkadaşlar . yeni laptop aldım windows 8.1pro ama metin2 yüklediğim de log hatası alıyorum ekran kartını güncelleştirdim uyumluluk sorununu hallettim internette araştırdıgım ve gördüğüm her şeyi denedim ama bi çözüm bulamadım hala aynı hatayı alıyorum yardım edebilir misin ?

Bilgisayarınla ilgili bir hata olduğunu düşünmüyorum.Büyük ihtimal oyunla alakalı bir problem söz konusu.Destek sisteme ticket atmanı öneririm

Aynı hata bendede var windows 8.1 pro'dan windows 10 pro'ya yükselttim metin2 açılmıyor herşeyi denedim bi faydası yok windows destek vermiyor. Metin2'den de çözüm olacak bir cevap alamadım mecburen bekleyicez.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri