Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Lanetadam hakkında cezai işlem istiyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cezapro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 319
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

@lanetadam Bu kişi hakkında cezai işlem istiyorum ,

HOSTİNG ŞİKAYET BAŞKASI İLGİLENİRKEN BU KİŞİ UYARMADAN KURALLARA BAKMAMIŞTIM DİREK BAN ATTI , 1 KİŞİ İLGİLENİRKEN ONUN NE HADDİNE 2 KİŞİ ARASINDA ŞİKAYET EDERKEN 1. YÖNETİCİ SORUN YOKKEN İLGİLENİRKEN 2. YÖNETİCİ GELİP KONUYA NASIL EL KOYAR, BENİM BİLDİĞİM BİRŞEY VARSA İLETİLİR AYNISINI YAPINCA BAN ATILIR ,

BEN BU KİŞİ HAKKINDA 1 YÖNETİCİ İLGİLENİRKEN TOPLAM 3 KİŞİ OLURKEN BUDA ARAYA GİRİNCE 4 KİŞİ OLUYOR , 4.KİŞİ ARAYA GİREMEZ CEZAİ İŞLEM İSTİYORUM....

-KurucuPegasus

user-offline.png

Şikayet konusunda da belirttiğim gibi şikayet ile ilgilenen görevli forumla ilgilenemeyeciğinden dolayı şikayeti devralıyorum diye yazmıştım ve hosting şikayet konularında firma, müşteri ve görevli harici cevap yazmak yasaktır. #44 burdaki mesajımı tekrar inceleyebilirsiniz.

Ayrıca görevim gereği bazı durumlarda konuya müdahil olmak durumundayım ki, bundan diğer görevli admin'ininde bilgisi vardı bu durumda sebepsiz yere ceza almadınız.

Bir co admini hosting ile alakası olmayan deneme mod ve moderatörleremi şikayet ediyorsun ?

Uyarıp uyarmamak kendisine kalmış birşey eğerki kurallarda ceza alacağın geçiyorsa ve sende okuyup öğrenmişsin, ceza alırsın. Uyarı yapılacak diye bir kaide yok.
Üyelik mesajına ve tarihine bakınca foruma aşina olduğun belli ve forumu kullanabilen birisinin kurallarıda okumuş olması gerekir dolayısıyla uyarıya gerek yoktur.
Yeni üyeler foruma adapte olamayabilir onlara uyarı yapılabilir fakat bunu sen yapıyosan hatayı kendinde araman gerekiyor.

Geçmiştede aynı tarzda saçma konular açıp görevlileri küçük düşürmeye çalıştın bu konudaki amacında bu, hakkını aramaya gelmemişsin yani.
Eğerki yanlış bir uygulama olduğunu düşünüyorsan bizlere özel mesaj atacaksın biz ilgilenecez, eğerki bunu konu olarak açıyorsan üstte yazdığım gibi tek bir amaçla yapıyorsun...

Bunlara ek olarak, diğer açtığın konularla yönetime bir garezin varmış gibi davranıyorsun. Üyelik taramalarına bakılacak eğerki aklımdaki kişiysen tüm hesapların kapatılacak.

Son olarak bu konuyu spam şeklinde açmaya devam edersende bu hesabın süresiz olarak kapatılır açık ve net olarak uyarayım sonra uyarmadı diye konu açmayasın.

EDİT: XX sebep yüzünden ceza aldım bu seferlik üyeliğimi açın diye bir mesaj atsaydın bize, üyeliğini inisiyatif uygulayarak açardık fakat böyle bir konu açarak ne yapmak istediğin belli.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri