HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yapma be/// Hiçbir şey Hak Etmiyorsunuz.
yazın kullanacaktım ben bunu üzüldüm cidden böyle ücretsiz sağlam files paylaşan yok adam akıllı.Yinede teşekkür ederim.adama sistem eklet derken anlayamadım onun eklediği sistemler mi varmış ? Ve küfürmü ediyormuşum ? Karektersizliğin bilgisini iyi öğrenmişsin ddemekki onceden cok yapmıssın karaktersizliği benim yorum atmak zorunamı gidiyor - yorum editlendi editlenmediği gibimi konusuyorsun havanı söndürsünler senin zirve tek kişiliktir buna benden sana gelsin![]()
Ajan
Saltanat botu
Lonca skor
İtemine ws
Kusak
Ekliyelim diye yalvaran bendim pardon tamam.
@Pelin Melek Aslan; Kapatırmısın.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ajan
Saltanat botu
Lonca skor
İtemine ws
Kusak
Ekliyelim diye yalvaran bendim pardon tamam.
@Pelin Melek Aslan; Kapatırmısın.
Bölümde bir konu açıp daha sonra gösteriş amaçlı olarak hem forumu hemde yönetimi link eklentisi için bir süre zarfında bekleten ve
oyalan ayrıyeten bu kişilere inisiyatif gösteriliyor , aynı zamanda bu inisiyatif suistimal ediliyor bölüme gereksiz amaçsız konular
dolduruluyor.
Şu an itibariyle metin2 development bölümün de yok game linkiymiş yok mysql linkiymiş yok upload ediliyormuş cartmış curtmuş
bunun goygoyu yapılmasına müsade edilmeyecektir , bu duruma inisiyatif tanına tanına alışkanlık ve saygısızlık haline getirildi ve
son zamanlar da çok yapılan bir durum!
Forum üzerinde konunuza salça olan huzursuzluk çıkartan karalama çabası içerisine girenle siz muhattap olmayın ve tartışma
içerisine girmeyin bize bildirin biz gerekeni yapalım ve şuan ki gibi bu durum gerçekleşmesin ve bölüm de gereksiz konu olmasın.
// Konu düzenlendiğine göre kapatılmıştır.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)