SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Tilki Server Files

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TILKI OGUZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

saten kullanmıcam virüs total yok, trojen atıyor başkalarına sonra benim konumu karalıyor , sana hayırdır sanadamı batıyor benim burada olmam.

Öncelikle "saten" değil zaten. Virustotal'de temiz gözüküyor adamın konusuna gelip source paylaşmak zorundasın felan yazıyorsun kim olduğunu sanıyorsun ? Senin burada olman beni irdelemez ama şu forumun adının çıkmasının nedeni senin gibi toxic insanlar. Bunu anladığınız zaman belki bu forum bir gün iyi yerlere gider.
Ajan
Saltanat botu
Lonca skor
İtemine ws
Kusak

Ekliyelim diye yalvaran bendim pardon tamam.

@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; Kapatırmısın.

Bölümde bir konu açıp daha sonra gösteriş amaçlı olarak hem forumu hemde yönetimi link eklentisi için bir süre zarfında bekleten ve

oyalan ayrıyeten bu kişilere inisiyatif gösteriliyor , aynı zamanda bu inisiyatif suistimal ediliyor bölüme gereksiz amaçsız konular

dolduruluyor.

Şu an itibariyle metin2 development bölümün de yok game linkiymiş yok mysql linkiymiş yok upload ediliyormuş cartmış curtmuş

bunun goygoyu yapılmasına müsade edilmeyecektir , bu duruma inisiyatif tanına tanına alışkanlık ve saygısızlık haline getirildi ve

son zamanlar da çok yapılan bir durum!

Forum üzerinde konunuza salça olan huzursuzluk çıkartan karalama çabası içerisine girenle siz muhattap olmayın ve tartışma

içerisine girmeyin bize bildirin biz gerekeni yapalım ve şuan ki gibi bu durum gerçekleşmesin ve bölüm de gereksiz konu olmasın.

// Konu düzenlendiğine göre kapatılmıştır.
VİRÜS TOTAL YOK ŞİMDİYE KADAR İNDİRENLER YA TROJEN İNDİRDİYSE , KONU KAPATILMALI BENCE

• Öğeyi görmek için üye olmalısınız.,
    Öğeyi görmek için üye olmalısınız.,
    Öğeyi görmek için üye olmalısınız.

Nedir bu karalama çabası ? Kuyruk acın mı var bu kadar takıntılısın bu adama ? İsteyen olursa source'sini veririm diyor kullanmak zorunda değilsin şüphe duyuyorsan.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri