HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
paylasılabilir diye birşey yok files paylasıosan sourceyide paylasacaksın zorunlusun , tek files paylascaksan boşa kafanı yorma kimse kullanmaz
Konuşmak için konuşma. "Hiç birşeye zorunlu değilim." Çünkü ben senin gibi fesat değilim. Kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.
tılkı oguz;18921415' Alıntı:konuşmak için konuşma. "hiç birşeye zorunlu değilim." çünkü ben senin gibi fesat değilim. Kullanan kullanır kullanmayan kullanmaz.
biyerde açık koyacagın için kimse kullanmaz geçende source paylasmstın onda bile playerler shutdown çekerek oyununu kapatıyordu
Merhabalar,
Filesi uzun zaman önce bitirmiştim artık files düzenlemesi yapmadığımdan filesi paylaşmak istedim. Filesi genel olarak eski tip server açacaklar kullanırsa daha çok işini görür.
Alt yapı core : mainline
Alt yapı db : mainline_realesed
Alt yapı client : novaline
Not : İstek Olursa Sourceleri Paylaşırım.
önce oku lütfen.
biyerde açık koyacagın için kimse kullanmaz geçende source paylasmstın onda bile playerler shutdown çekerek oyununu kapatıyordu
paylasılabilir diye birşey yok files paylasıosan sourceyide paylasacaksın zorunlusun , tek files paylascaksan boşa kafanı yorma kimse kullanmaz
Yazdığın bu yorum çok saçma, 40k source paylaşılmadan önce ki filesları neden source'üz kullanıyordunuz?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)