ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Netmarlis bilişim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ICatalyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ICatalyildiz

Level 2
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay
Başarım Puanı
28
MmoLira
9
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Netmarlis bilişimi nasıl bilirsiniz. bugün ödeme bildirimi yaptım mobil ödeme faturama yansımasına rağmen kimseye ulaşamıyorum bana dönüş yaparlarmı yoksa gittimi paralarım ?

Netmarlis bilişimi nasıl bilirsiniz. bugün ödeme bildirimi yaptım mobil ödeme faturama yansımasına rağmen kimseye ulaşamıyorum bana dönüş yaparlarmı yoksa gittimi paralarım ?
Hocam Ödeme bildirimi gönder cevap veriyorlar zaten ve sayfayı sitenin en altına kaydır orada numaraları bulunuyor ara yardımcı olurlar verdiğin ücretin karşılığını veriyorlar sadece bugun destek taleplerine geç cevap vermeye başladılar okadar :)

Üstadım kolay kazanılmıyor para o yüzden biraz telaş yaptım şu anda aradım sistemde sorun var birazdan skype ye geliriz dediler bekliyorum şimdilik

Ödemeniz bizde kaybolmaz. Ödemeniz onaylandı.

Hocam Ödeme bildirimi gönder cevap veriyorlar zaten ve sayfayı sitenin en altına kaydır orada numaraları bulunuyor ara yardımcı olurlar verdiğin ücretin karşılığını veriyorlar sadece bugun destek taleplerine geç cevap vermeye başladılar okadar :)

Doğrudur. Sabah saatlerinde bir yakınımızı kaybettik. Yeni ofise geçebildik.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri