Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

Night_Walker 40K Emek Server Files | Client + Game Source

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan night_walker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kanatsana ne kulanıyordu mainline mi novaline mi

valla hacım şöyle oldu,
kanatsana files alındı, gameyi mainline üzerinden düzenledim. winmerge programıyla arasındaki farklara bakaraktan sorunsuz bir game çıkardım. Ayrıca turkmmoda paylaşılmayan bir sürü fix var içerisinde. CH düşme sorunu yok. C++ üzerine uzman bir arkadaşım yardımcı oldu, bugları kapatma konusunda. Şuan zaten 5000 küsür online pvpsi var.

kanatsana dropları kullanıldı. Mob_proto item_proto değiştirildi. Hatta size vereceğim sql içerisinde mhmcs item shop panelinde 140 a yakın item_shop itemleri mevcut. Al filesi indir, karahan2 yazıları düzenle aç bir oyun kullan o derece vericem. Mhmcs shop bile hazır yani.

en baştaki reklam kokan resimi kaldırınız.

Facebook sayfasından resimleri aldım. Sunucum kapalı olduğu için güncel resim atamadım. Reklamlık birşey yok. 11 mart çoktan geçti. Oyun askıya alındı. Sadece bilinçlendirme amaçlı. Reklam kokmuyor yani, burda files paylaşcaz dediğin şeye bak. Bu özellikte bir files var mı forumda? Client e kadar vericem.

"bu özellik" dediğin özellik nedir?

otomatik event, yandaki hazır butonlar. 1 saatlik oto pelerin, oto toplama, 2 tane efsun botu, c++ anti exp, 1. köylere sabitlenmiş türk bayrağı, hazır npcler, hazır droplar, zehirleme efsunu geçer, turkmmoda paylaşılmamış fixler. Lonca logosu sorunu yok, syserror.txtde phyton hatası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri