HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler beklemedeyim
valla hacım şöyle oldu,
kanatsana files alındı, gameyi mainline üzerinden düzenledim. winmerge programıyla arasındaki farklara bakaraktan sorunsuz bir game çıkardım. Ayrıca turkmmoda paylaşılmayan bir sürü fix var içerisinde. CH düşme sorunu yok. C++ üzerine uzman bir arkadaşım yardımcı oldu, bugları kapatma konusunda. Şuan zaten 5000 küsür online pvpsi var.
kanatsana dropları kullanıldı. Mob_proto item_proto değiştirildi. Hatta size vereceğim sql içerisinde mhmcs item shop panelinde 140 a yakın item_shop itemleri mevcut. Al filesi indir, karahan2 yazıları düzenle aç bir oyun kullan o derece vericem. Mhmcs shop bile hazır yani.
sadece merak ettım sorn cıkartmıstı bana kanatsana zamanında kullanacagımdan degil

sadece merak ettım sorn cıkartmıstı bana kanatsana zamanında kullanacagımdan degil![]()
kanatsana zamanında kımlere sorun çıkarmadıki

Öncelikle merhabalar. Dosyaları paylaşma sebebim 10 yıldır bu işin içindeyim, elimden ne geldiyse yaptım. İstediğim her özelliği oyuna sorunsuz ekledim. Neyse fazla uzatmıyorum.
Not: Kanatsana files temel alınarak düzenlendi.
Sağlam reklamla 1500-2000 online rahat görürsünüz. Mhmcs satılan itemler bile mevcut. Hiç bir ayar yapmanıza gerek yok.
Level yüzüğü, Perfect yüzüğü, ıvır zıvır hepsi ekli, satılacak basma itemleri ekli
Özellikleri:
- Efsun botu, karakter efsun tablosu 2 kere açıldığında açılmaz. zaten açık diye uyarı verir.
-Oyun açıldığında kesinlikle event için gm çara ihtiyaç yoktur. Herşey otomatiktir. Event dropları bile!!! Priv empire dahi yazmıyacaksınız.
-1-105 Emek server
-Her metinden 4-5 bk düşer.
-4 Envanter
-Enerji sistemi, enerji taşı sistemi silindi.
-Sol tarafta kendine has menüsü
-Profil sistemi
-Sorunsuz oto event sistemi, herşeyi ayarlı (bug kesinlikle yok!!!, direk saate bakarak yazar)
-Oyundan atmayla ilgili buglar giderildi. Kanatsana filesin üzerine dahada düzenlendi yani.
-Maksimum statü 95, maks level 105. 120 ye kadar sorunsuz exp
-Droplar Tekrardan ayarlandı.
-Zehir yememe sorunu düzelendi.
-Bulunan tüm buglar ve fixler uygulandı. En güncel halinde.
-Harita,loading,taskbar eski metin2ye döndürüldü.
-Pazar kurulunca pazara dönüşme kaldırıldı.
Kısaca filesi indir, karahan2 yazılarını sil, kendi swni yaz oyunu aç kıvamında. Ayrıca level gösterme kaldırılıp 2009 metin2ye çevirebilirsiniz. Hatta maks leveli 99 yapıp eski çin pvplerine benzetebilirsiniz. Gayet müsahit.
Resimler:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkler:
Game+Client Src:Eklenecek
Game.tar.gz:Eklenecek
Mysql.tar.gz:Eklenecek
Fullpack link:Eklenecek
Client Link:Eklenecek
Virustotal sonuçları:Eklenecek
Keylogger, virüs işleriyle aram iyi olmadığından virustotal bile vermeye gerek yok ama, kuralmış. Zaten tüm dosyaları en açık şekilde vericem. Kolay gelsin.
hıc sanmıyorum paylasacagına

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)