bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

ElyM2 Şuan Başlanılır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2furkan11
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar merhaba servera başlamayı düşünüyordum fakar forumda gezdikçe iyice kötü bir server haline gelmiş sanırım.Hunkta 200+ useri zor görüyor diyorlar doğru mu ? Gm adaletsizlikleri - yeni başlayan ile halihazırda oynayan kişiler arasındaki dağlar kadar farklar?

Başlayayım mı? Cevaplar için teşekkürler.

Kardeşim tamı tamına 5 yıl oynadım bu serverde Pidge serverinde herkes tanır Sparkle nicki charımı, lonca başkanı olduğum zamanlar da Anka loncası serverin en güçlü loncasıydı.

Üniversiteye başladığımda itemlerimi satıp 1,5 yıl kadar ara verdim. Tekrar başladığım da "oyunu eleştirdiğim" için hesabım ban yemekten ziyade direkt silindi. 300 bin oyun dakikası olan hesabı 10dk da sildiler. Ve oyun kurallarında böyle bir suç ya da hesap silmekte yok.

GM adaletsizliği elbette var ve burada sana post kasan GM arkadaşlarımız da herhangi bir yetki yok en fazla sohbet banı atabiliyorlar o nedenle hiçbir şey yapamazlar. Ancak serverden sorumlu @Shorty; kafasına göre hesabını banlayabilir, silebilir hatta sana seni serverimde istemiyorum diyebilir.

Burada yazan GM'lere bakma sen, onların gerçekleri söylemesini de bekleme bir kaç tanesi benim oyundan arkadaşımdır. Koltuk sevdası ve ego tatmini hoşlarına gittiği için bir şey yazmazlar buraya.

Bazı GM arkadaşlar oyunda oyunculara kanka diye hitap edebilir, bir oyuncu GM'ye hakaret edince sınırsız ban yemesi gerekirken GM birileri üzülmesin diye şikayetçi değilim deyip banını açtırıyor mesela.

İtem iadesi yokken bazı karakterler KIZ oldukları için itemleri iade edilebiliyor ve biz bunu sorunca "size ne server benim istediğimi yaparım" gibisinden bir cevap alabiliyoruz.

Şu an oyuncu kalmadığı için ban affı, reklam gibi saçma işlere kalkışıyorlar ancak oyunun kemik kadrosu oyunu bırakırsa o serverde kimse kalmaz bunu çok geç fark ettiler ve çırpınıyorlar ama bir işe yaramayacak.

Bir item 5000T olursa oyuna yeni başlayan adam söver ve oyunu siler.

Yok 6 yıldır açık server falan filan gibisinden konuşmalar oluyor, iyi güzel de sen 6 yıldır oyunu gittikçe zorlaştırıp yang düşme oranlarını düzelmezsen serverde fiyatlar uçuşa geçer tabii. Saçma sapan kostümler ekleyip bir kostümün 1000t olmasına sebep olanlar, savunmaların aşırı artması yetmezmiş gibi bir de savunmalı bilezikler ekleyenler oyunu kendileri bataklığa sürüklemiştir.

He unutmadan GM yardımlarını da unutmamak lazım, en son @erdemaa; kullanıcı adlı forumda ADMİN olan ve oyunda da yetkisi olan Erdem isimli şahsın oyunculara yardım etmesinden dolayı hem forum hem de oyun hesapları banlanmış, acaba o yardım alan arkadaşların bütün hesapları banlandı mı? Ya da bu ban affında charları açıldı mı? Bilmiyoruz.

17-18 yaşında çocukları başımıza GM yapıp bize artistlik yapmalarını da söyleyeyim. Forum üyeliği 2015 olan GM'ler yıllardır oyunu oynayan kendisinden yaşça çok büyük insanlara artist artist konuşmalarına bir şey demeyen yöneticiler şimdi 50 kişiyle serveri idare etmeye çalışıyorlar.

Hunk'ta 200 kişi filan yok kardeşim, Pidge'de de o kadar adam yok. Artık oyun öyle bir hâl almıştı ki serverde ki herkesi tanıyorduk savaşacak adam kalmamıştı.

Benim görüşlerim bunlar şimdi forum hesabıma da bir ban atarlar :D Yine de sen bilirsin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kimseyi suclamak istemiyorum ama elymt2 benim hakkımı cok yedi zamanında ismi m2-tr idi o zamanlar gracia serverinde oynuyordum sonra yeni serverler açıldı editsiz serverlerdi ve çok meraklısı editsiz şekilde oynamak isteyen olmustu. Günün birinde arkadaşın teki burda alınır gracida edit verilir yazmıstı pm atmıstım anlasmıstık yeni acılan sv de gündüzümü geceme katıp para kasıp almıstım editleri 12tane. Sonra serverler birleşme kararı alındı ve başlandı Oyun kurucusu itemler ve karakterler gitmez diye güvenmiştik ama yanılmışız Benim itemlerim yoktu itemlerim yerine başka itemler vardı sanırsam hesaplar karışmıstı çok ticket attım mesaj attım dönen dahi olmadı o yüzden bırakma sebebim olmustur ve soğudum... Yeni arkadaşlar başlamak isterse kendilerini çok kaptırmamalarını isterim oyuna iyi oyunlar kolay gelsin..

Belki hatırlayan çıkar : Eye4You1--MaviAleev :)

Oynadığınız oyun 6 yıllık bir geçmişe sahip bu nedenle piyasadaki para miktarına göre nesnelerin satış fiyatının gün geçtikce yükselmesi normal.

Bu nesneler yüzlerce T karşılığında satılıyor ve alıcısı var ise burada sorun para kasmak değil.

Toplam yang miktarının ortalaması alındığında bir oyuncuya düşen yang miktarı 814T iken paranın kasılması zor gibi saçma bir argümanı savunamazsınız, sen kasamıyor olabilirsin ama bunu kasabilen oyuncular var.

Bir oyuncunun tekelinde bulunan eşya satış fiyatlarına karışmamızı da beklemeyin bir oyuncu eşyasına 2000T değer biçtiyse buna dur kardeşim o fiyata satamazsın diyemeyiz. 2000T ye satıyorsa ve bunu alan var ise bu satan ile alan arasındaki bir olaydır. Bununla serveri suçlayamaz bu konuda eleştiri yapamazsınız sonuç olarak satışı gerçekleştiren biz değiliz.

Yeni oyuncunun gözünden bakarsanız bunun çözümü Yang / Exp Efsunlu itemler + Destek yüzükleri ile beraber 1 saat içerisinde rahatca 20-40T arası para kasabiliyorsunuz, aynı zamanda oyun içerisinde ucuza al pahalıya sat taktikleri ile veya görev itemi düşür yan karakterden sat taktikleri ile bu parayı kasıp istediğiniz itemleri alabilirsiniz.

Bu tamamen oyuncu ticari zekası ve taktikleri ile alakalı bir durum

Peki ya saçma sapan gm'nin arkadaşı değiliz diye chat ben atılmasını açıklar mısınız lütfen siz hata yapıp baslamayin aynen kardeşim senin yazdiklarin doğru oyunda gmler kol geziyor istediğine istediği iyiliği yapıyor nacar kalan biz oluyoruz para kasma konusunda haklılar evet para kolay kasiliyor fakat oyunda yonetimin arkadasiysan ballisin ben sirf bu yuzden carima girip oynamiyorum bile o uuzden dert etme kardeşim baslama bence ama genede sen bilirsin varsa gm tanıdığın hic durma basla demi türkay bey?

Arkadaşlar merhaba servera başlamayı düşünüyordum fakar forumda gezdikçe iyice kötü bir server haline gelmiş sanırım.Hunkta 200+ useri zor görüyor diyorlar doğru mu ? Gm adaletsizlikleri - yeni başlayan ile halihazırda oynayan kişiler arasındaki dağlar kadar farklar?

Başlayayım mı? Cevaplar için teşekkürler.

Başlayacaksan şunları göz önüne al;
-Server çok eski olduğundan inanılmaz efsunlara sahip itemler ve bunları kullanan oyuncular var. Onlara çabucak yetişmeyi düşünme.
-PvM seviyorsan başla
-Öteki pirivate server'lar gibi değil. 1 saate full efsunlu set dizemezsin.
-Biyolog görevini teslim ederken bile gelip 60lv karakterini kesebilecek 130lv karakter(!) sahipleri var.
-N'olur abi item ver, para ver diyeceksen başlama. Ki öyle başlamış çoluk çocuk şu an 110-130lv ve daha biyolog görevleri efsunlar ya da öteki tür konularda en ufak fikri yok.
-Bedavacı olmam, itemimi kendim kasar kendim yaparım diyorsan server çok iyi

Ben de yaklaşık 2-3 haftadır oyundayım. Yavaş yavaş kasılıp item yapmak hoşuma gidiyor diye bırakmıyorum. 80lv sura ve 80lv şamanım var. Ufaktan mavi zırhları 75 silahları yaptım. Zelkova dalı, kırmızı monokl, gururlu öğrencinin notu, levinin yüzüğü, kahramanlık sembolu kasıyorum. Daha hiç pvp yapmadım denebilir. Ama böylesi hoşuma gidiyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri