- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu nasıl söyleyebiliyosunuz anlamıyorum item yapmanın nedemek hiç bir zorluğu yok? ben günler haftalar aylardır efsun atıyorum şu zamana kadar 4 4lük bi item getirdimmi getirdim ama ne kadar sürede, ne kadar aralıklı zamanlarda ama bu kadarda basit demenin alemi yok basit olsaydı zaten, oyuna başlayan birisi gitmezdi ben bu oyunda nasıl bu itemlere sahip olucam demezdi (şimdi bunları sen nerden biliyosun dersen şuan oyunla iç içeyim yeni gelenler oyundakilerden yardım almak için illaki pm atıyor)
Ben yalnızca item, level ve para diye belirttim. Efsun kolay geliyor diye bir iddia da bulunmadım farkettiyseniz. Her işin bir zorluğu var bu oyunda zor olan ise item dizmek değil, sağlam efsun getirmek.
Yinede yorumunuz için teşekkür ederim, iyi oyunlar.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 7 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Merhaba,
Bunu size nasıl açıklasam, mesela bir kız seviyor sunuz ve kızın arkadaşları sizi kıskandıkları için, size bu kız sevilmez canın çok yanar diyor.
Bu olay da hemen hemen aynı diyebiliriz. ElyM2 sunuvulari'nda GM'lerin adaletsizliği diye birşey yok . Eğer böyle birşey olsaydı şu an 12 kişi görevde olmazdı.
Bu oyunun kurucusu babamızın oğlu değil, bizi yaptığımız bir yanlışta "tamam kardeşim senin canın sağ olsun" deme lüksü yok. Anlayacağın böyle bir durum da direk yetkilerin alınır, kendine iyi bak denilir yoluna gidersin.
Hâlihazırda oyuncular demişsiniz, bu oyuncular oturarak, emek vermeden bu duruma gelmediler. ElyM2 sunucuları'nda item, para veyahut level yapmanın hiç bir zorluğu yoktur belirtmek isterim.
Bundan sonrası size kalmış, başlayacaksanız şimdiden hoş geldiniz.
Elym2'den bahsediyorsun sanırım? '' item, para veyahut level yapmanın hiç bir zorluğu yoktur '' kelimesini kullanabiliyorsan burada insanlara cevap vermek üzere göreve getirilmişsin demektir zira oyunda yüzlerce T karşılığında satılıyor itemler...
- Konular
- 772
- Online süresi
- 4d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 3,477
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 337
- MmoLira
- 1,221
- DevLira
- 3
Elym2'den bahsediyorsun sanırım? '' item, para veyahut level yapmanın hiç bir zorluğu yoktur '' kelimesini kullanabiliyorsan burada insanlara cevap vermek üzere göreve getirilmişsin demektir zira oyunda yüzlerce T karşılığında satılıyor itemler...
Oynadığınız oyun 6 yıllık bir geçmişe sahip bu nedenle piyasadaki para miktarına göre nesnelerin satış fiyatının gün geçtikce yükselmesi normal.
Bu nesneler yüzlerce T karşılığında satılıyor ve alıcısı var ise burada sorun para kasmak değil.
Toplam yang miktarının ortalaması alındığında bir oyuncuya düşen yang miktarı 814T iken paranın kasılması zor gibi saçma bir argümanı savunamazsınız, sen kasamıyor olabilirsin ama bunu kasabilen oyuncular var.
Bir oyuncunun tekelinde bulunan eşya satış fiyatlarına karışmamızı da beklemeyin bir oyuncu eşyasına 2000T değer biçtiyse buna dur kardeşim o fiyata satamazsın diyemeyiz. 2000T ye satıyorsa ve bunu alan var ise bu satan ile alan arasındaki bir olaydır. Bununla serveri suçlayamaz bu konuda eleştiri yapamazsınız sonuç olarak satışı gerçekleştiren biz değiliz.
Yeni oyuncunun gözünden bakarsanız bunun çözümü Yang / Exp Efsunlu itemler + Destek yüzükleri ile beraber 1 saat içerisinde rahatca 20-40T arası para kasabiliyorsunuz, aynı zamanda oyun içerisinde ucuza al pahalıya sat taktikleri ile veya görev itemi düşür yan karakterden sat taktikleri ile bu parayı kasıp istediğiniz itemleri alabilirsiniz.
Bu tamamen oyuncu ticari zekası ve taktikleri ile alakalı bir durum
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ben yalnızca item, level ve para diye belirttim. Efsun kolay geliyor diye bir iddia da bulunmadım farkettiyseniz. Her işin bir zorluğu var bu oyunda zor olan ise item dizmek değil, sağlam efsun getirmek.
Yinede yorumunuz için teşekkür ederim, iyi oyunlar.
Şimdi amacım parazit yapmak değil oyunun dahada gelişmesini bizde istiyoruz, ama
burda kelime oyunu yapar gibi item levep para sonuçta bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı item nasıl olacak ya parayla ya efsunla, leveli es geçiyorum o konuda problem yok benim dile getirmek istediğim şimdi gelecek olan oyuncu çok değil bi yarım saat oyunda dursa piyasayı görecek, ve oyun baştan 1-0 geride kalacak bunuda geçelim adam para kastı diyelim hadi efsun atıcak tüm parası ile efsun atsa 3x15 i göremeyecek buna garanti verebilirim ve bu insan piyasada 4x15 itemler 3x15+ataklı itemleri görünce ve kendisi sadece 3x15 i basamazken soğuyacak bence siz bunu bi düşünün.
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 10 Ay
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Şimdi amacım parazit yapmak değil oyunun dahada gelişmesini bizde istiyoruz, ama
burda kelime oyunu yapar gibi item levep para sonuçta bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı item nasıl olacak ya parayla ya efsunla, leveli es geçiyorum o konuda problem yok benim dile getirmek istediğim şimdi gelecek olan oyuncu çok değil bi yarım saat oyunda dursa piyasayı görecek, ve oyun baştan 1-0 geride kalacak bunuda geçelim adam para kastı diyelim hadi efsun atıcak tüm parası ile efsun atsa 3x15 i göremeyecek buna garanti verebilirim ve bu insan piyasada 4x15 itemler 3x15+ataklı itemleri görünce ve kendisi sadece 3x15 i basamazken soğuyacak bence siz bunu bi düşünün.
Tamam kardeş bi her gelene 5-5 item veririz hani şu an konuyu buraya getirmişsin resmen.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)