Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Paylaşma tabikide xdGuncelimi paylasacagimi dusunmuyorsunuz dimi ? Yani dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz ama ot sistemi gibi bir sistem var icinde onu incelemedim inceleyip paylasabilirim tam emin degilim paylasip paylasmama kardesim @sabansert; in karar vermesini bekliyorum.
Guncelimi paylasacagimi dusunmuyorsunuz dimi ? Yani dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz ama ot sistemi gibi bir sistem var icinde onu incelemedim inceleyip paylasabilirim tam emin degilim paylasip paylasmama kardesim @sabansert; in karar vermesini bekliyorum.
Güncelini paylaşamazsınız zaten, src hiç bir sunucuda yok çalınma ihtimali yok. Sistem ekledik ondan verdi vs demeyin boş yere. Güncelinin olup olmadığını kanıtlamanın basit yolu var, char_item.cpp de "adem" diye aratırsın veya pvp.cpp - char_skill.cpp de "adem" diye aratırsın altındaki kodlardan örnek koyarsın kanıtlanır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncelini paylaşamazsınız zaten, src hiç bir sunucuda yok çalınma ihtimali yok. Sistem ekledik ondan verdi vs demeyin boş yere. Güncelinin olup olmadığını kanıtlamanın basit yolu var, char_item.cpp de "adem" diye aratırsın veya pvp.cpp - char_skill.cpp de "adem" diye aratırsın altındaki kodlardan örnek koyarsın kanıtlanır.![]()
Çaldım mı dedim ? Aslında gösteririmde bazı hatrı sayılır dostlarım var ayıp olur

Küfür içerikli yorumlar silindi
küfür etmemiştimki xd
Çaldım mı dedim ? Aslında gösteririmde bazı hatrı sayılır dostlarım var ayıp olur
küfür etmemiştimki xd
Kodlar bana ait yani görünüp görünmemesine izin verecek olan çalanlar değil benim. Çalınmadıysa tek yolu eklenti yapılması için verilmesi olur onun da yapılmadığını söylememe gerek yoktur

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)