Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

MarkMt2 Src

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TILKI OGUZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 37
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Yazmıyacaktım ama yazayım,

Warningleri kapatıp ymir source diye satış konusu açıp,warningleri düzeltip video çek bedava paylaşacam src'yi yazdığı kişi warningleri düzeltip video çektiği halde sourcesini paylaşmayan birisinin bu yazıyı yazması komik geldi :)
Hahaha :D o gün milleti trollerken kendisi trollenmişti xd Ekip bilir @Ek0; @DarkKnights; @alondark54; @EmreGokceSnsz;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba ben SADO45,

Kırılmanı istemem ama, MarkMt2'de SQL-Injection kapalı değil mi? Bence kapalı ve paylaştığın sourcede SQL Injection açığı halen var, bu Source zaten 2015-Haziran aylarında paylaşıldı, 2015-Mart ayından kalan dandik bir source dosyası.

Ve çok komiktir ki, profesyonel bir hacker gibi locallerimize ulaşmış Source'yi çekmiş gibi konuşuyorsun.

Bu komik tavırların beni güldürdü, şu yorumlarda ki bilgi birikimi ve kararlığa bakar mısın?

bide şu yazıların sonuna "xd" koymalar falan, harikalık temelinde bir delilik olmalı.

Yorum atma dahi gereği duymuyordum, zaten yazacağın cevaplara, cevap vermeyeceğim çünkü beni sadece güldürüyorsun.

Birde bu Source'yi "MarkMt2'nin" sourcesi inancıyla indirip, bu yorumu gördükten sonra hüsrana uğrayacakları düşündürmek de beni ayrı bir şekilde güldürüyor.

TILKI-OĞUZ adlı arkadaş selam ve sevgiler, senin paylaşmana gerek yok EgeOzdemir40KSource.tar.gz yaz zaten çıkıyor internette onu paylaşmışsın, birde uyumlu bir client yapmışsın, MarkMt2 source diyorsun.

Sourcenin gelişim süreci, kararlılıkla ilerletildi ve harika hallere geldi.

Siz sürünmeye devam edin, biz ilerliyoruz.

Ek olarak; Yorum atma sebebim, kafa bulanıklığını kaldırmak ve bu saçma sapan insanların yalanlarını teşhir etmekdir.

EXTRA BONUS KOMİKLİK ARTI İKİLEMİ; Birde şey yazmış, özellikleri olmamış hali sanki son source dosyasını çekmişte, Turkmmo'ya hizmet vermek için özelliklerini kaldırıp, indiren kullanıcıların bireysel kararlarına göre ekleyip/eklememe şansını onlara vermiş gibi konuşuyor birden bire "A:SDAS:DAS:DAA:DS" yapasım geldi yapmıyorum :)

İyi sabahlar.

Yazdiklarinin hic birini okumadim haberin olsun benim kim olduğumu zaten cok iyi biliyorsunuz fazla konusup bos konusmasin kisa konusun oz konusun xd

Alabileceklerini zaten pek sanamıyorum , dediğin gibi source'ye baktım full açıklı
Kullanmayabilirsin dostum xd
Ekip degil herkez biliyor muhabbeti xd
Yazmıyacaktım ama yazayım,

Warningleri kapatıp ymir source diye satış konusu açıp,warningleri düzeltip video çek bedava paylaşacam src'yi yazdığı kişi warningleri düzeltip video çektiği halde sourcesini paylaşmayan birisinin bu yazıyı yazması komik geldi :)
Oluyor oyle seyler xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri