mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

lArthas Versus LonneLy

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arthasss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 81
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Düne kadar şahsın kostümü efsunluydu ne ara bozuldu efsunu ? Kendi çarından çok arkadaşlarının çarından vs atan birisi, yenilirsem adım kirlenmesin diye mi düşünüyordu acaba bilmiyorum/bilemiyorum. Tebrikler Ali'm eline sağlık olması gereken skor buydu, 2 el avans çok gibi ^^

Öncelikle tebrikler. Dans etmek güzel bende çok dans ettim ali bey tavsiye ediyorum :wink:sinstar kardeşim dün gece 324 tane efsun attık arkadaslara yada sarıda tanıdın güvendin herkeze sor alttan açık açık efsun atarken yansıtıyodum :) Ben yenilgiyi kabul ederim, Bazı şeyleri kaybetmeden yasamadan öğrenemessin ;) Son olarakta arenada hiç kazanamıyorum :D

Pm den yazdıklarımı atmışın buyur bide kendine bak istersen sen :D

QBQEWj.jpg

21jmNE.jpg

VaE5vj.jpg

benim çekinmem gereken bir mevzu yok yenildim ve geldim sadece TEBRİK ettim. bence bazı seylerı hazmetmeyı ogrenmelisin bu bir savas oyunu ölücezde öldürülücez de hala saçma sapan yorumlar atıyosun ve ben rahatsızım gelıp burada laf atmandan tebrık edıyorsan yazabılırsın yoksa tartısma yaratmayın konumda tartısma amaçlı bir konu değil bu biraz sakin olun ve oyun oldugunu düşünün sakinleşin altı üstü öldünüz sakiiin :)

GEÇMİŞİ BIRAKIP GÜNCELE DÖNMELİSİN

benim çekinmem gereken bir mevzu yok yenildim ve geldim sadece TEBRİK ettim. bence bazı seylerı hazmetmeyı ogrenmelisin bu bir savas oyunu ölücezde öldürülücez de hala saçma sapan yorumlar atıyosun ve ben rahatsızım gelıp burada laf atmandan tebrık edıyorsan yazabılırsın yoksa tartısma yaratmayın konumda tartısma amaçlı bir konu değil bu biraz sakin olun ve oyun oldugunu düşünün sakinleşin altı üstü öldünüz sakiiin :)

GEÇMİŞİ BIRAKIP GÜNCELE DÖNMELİSİN
Altı üstü bi oyun dedin gibi ali 1 kere kestin heycan yaptın :P

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri