mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Taskbar hp-sp aç kapat

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

2 şey yapıp bırakırsa diorsnda adam sana yardım ediyor bnun 2si 3 ü olmaz adam istedgi gibi yardm ediyor sen 2 sine 3 üne bakmıcaksn yardım ediyormu ona bakcaksın sistem eklerse iyi eklemesse kötü öyle şey olmaz

2 birşey ekleyip bıraktı files kötü demeye basladı bu adamın neresine iyi davranıyım ben 6ay calıstım üzerinde o 2 saat ugrastı diyemi adam diyim ona gerek yok böylelerine kullanan kullansın kullanmayan kullanmasın sanki benim için yaptı

2 birşey ekleyip bıraktı files kötü demeye basladı bu adamın neresine iyi davranıyım ben 6ay calıstım üzerinde o 2 saat ugrastı diyemi adam diyim ona gerek yok böylelerine kullanan kullansın kullanmayan kullanmasın sanki benim için yaptı

Kardeşim ben senin filesine hiç bir zaman kötü demedim. Source paylaşmadığın sürece files benim gözümde çöp dedim. Ve öyleydi. Sana dedim ki ben buna emek vericem sistem eklicem. Sonra sen source paylaşmayacaksın. Benim emeklerim çöp olacak. Neden boşa emek harcayayım dedim. Lütfen olayları çarpıtıp üzerime oynama.

mark'ın unpack'ı ile birleştirdim öyle çalıstırdım yoksa calısmaz bu kodlarla bremin :) yinede teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri