HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bunu şimdi kendin bulup yapmışındır. İnsan bari teşekkür eder. Ayıp bunu sana yollayan ve filesine ekleyen kişi benim.
//////EDİT/////
Bu kodlarla çalışmaz asla. Sistem seçeneklerine bassanız da ne kapanır ne açılır.
Sen ilk files ile yaptıgın ayıbı duzelt ozurunu dile sonra karsıma cık adam gibi mualeme yap
Bunu şimdi kendin bulup yapmışındır. İnsan bari teşekkür eder. Ayıp bunu sana yollayan ve filesine ekleyen kişi benim.
//////EDİT/////
Bu kodlarla çalışmaz asla. Sistem seçeneklerine bassanız da ne kapanır ne açılır.
filesi beraber yapmıyormuydunuz ne oldu![]()
Ben bununla asla files yapmam bunu belirtiyim
Sen ilk files ile yaptıgın ayıbı duzelt ozurunu dile sonra karsıma cık adam gibi mualeme yap
Kodları daha incelemedim. İnceledikten sonra gerekirse özürümü dilerim. Ayriyeten bu kodlarla çalışmayacak.
Ben bununla asla files yapmam bunu belirtiyim
Komiksin kardeşim. Hatta baya komiksin. O yüzden ağlıyodun dimi gerekli dosyaları sana yollayayım da omuz kuşağını ekle diye. Şu hataları hallet diye.
nie konunda yardımlarından dolayı cok teşekkür ediyordun tek kardeş can kardeşdiniz ne olduBen bununla asla files yapmam bunu belirtiyim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)