- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 41
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Öncelikler Selamun Aleykum 2012 de kurdugum KhorneMt2 adında bir pvp tekrar kurmayı düşünüyorum metin2 ile bagımı kesmıstım ama metin2 baya değişmiş beta zırhlar vs degişik özellikler gelmiş bunlar beni metin2 den baya soguttu ve bunu pvp olarak yani kendi özelleştirdiğim files panel hile acıgı olmayan pack bug olmayan bir pvp kurmayı tekrar düşünüyorum bu imkanlı eski serverimi bir bilişim tarafından kurdum ve bilişim 200 300 online oldugunda otomatik kapanıyor ve gb yükseltmeme ragmen lag ve benzeri char silinme problemleri oluyordu kendi çapımda bir server files alıp düzenleme yaptıgım bir abilme gecemizi gündümüze katardık bosslardan düşen itemleri ayarlama vs seyler üzerinde cok ugrastık destek sistemi kurduk 2012 de böyle şeyleri yapmak gercekten sıkıcı ve zordu suan hersey elimizin altında canlı destek sistemi vs biz ticket yoluyla serverimizi yönlendiriyorduk 2 kişiydik baya zor oluyordu acıkları kapatmak birde uyku sorunu vardı serverde gece 4 te uyanıp serveri acmaya calısırdım putty de log hataları alırdık duzeltmeye calısırdık saatlerce bir cıkarımızda yoktu sadece oyuncuları mutlu ederdik bizde mutlu olurduk bu bize maddi destekten cok manevi destek olurdu.Şimdi yalnız basıma tekrar bir server kurmayı düşünüyorum paradan sorunum olmayacak ve bunu artık market sistemi ile sadece serverin aylık parasını kazanmam bana yeterli olur zamanında sırf serverim kapanmasın diye bana yardım eden oyuncularımada tessekurlerimi tekrar iletiyorum beni yakından tanımamalarına ragmen güvenip para toplamak istemeleri ve server kapanmasın para yardımı edicegini söyliyenlerden allah razı olsun ama kabul etmedım bunu acık acık söylüyorum ama düşünmeniz bile yeterliydi tesekkurlerimi tekrar tekrar iletiyorum.Eskisi gibi bir aile kurmak istiyorum he şu size yardım edicegim edit verecegim anlamınada gelmiyor asla defalarca para ile edit isteyenlere satmadıgımı az çok eski oyuncularım biliyor. Yeni kuracagım serverin özellikleri tekrar eskisi gibi olacak ama ufak sorunları kaldırıcam ortalıktan bug hile gibi şeyleri oyunda efsun botu dısında hiç bir hileye izin vermicegim keyifli dakikalar geciricekler oyle cok zorlamakta istemiyorum emek olacak ama bu emek türk tarzında değil fazla zaman almadan oyunda ws ve lonca turnuvaları olacak boss eventleri eglenceli ox yarısmaları abartısız ödüller. Evet bunu okuyan arkadaslara büyüklerime küçüklerime teşekkurlerimi iletiyorum serverin özellikleride31 söyle gerçi KhorneMt2 yazarsanız google ye youtube veya bazı tanıtım sayfalarında özellikler bulunuyor ama ben yinede anlatayım
70 lvl başlangıc
99 lvl sınır
Başlangıçta 10 m vericektir
Çelik ve muholu olacaktır npc de celik muho olucak (zehir kılıcı vs itemler olmayacaktır)
Dönüşümler abartısız sadece turkuaza kadar yani eski tr gibi olacaktır parlama baloncuk şeklinde olacaktır
Silah ve zırh dönüşümleri zor olucaktır yani esk tr gibi silah 2 kutsama 1 eski rum broşürü olucaktır zırh 3 ejderha pulu 4 ejderha pencesi şeklinde olucaktır ayakkabı dönüşümleri de aynı şekilde 3 ejderha pulu 4 ejderha pencesi şeklinde olucaktır (altta resimde vericem dönüşümleri)
Efsun nesnesi büyülü metal gibi vs eşyalar npc de olucaktır koyde sadece 1 veya 2 tane fazladan npc olucaktır öyle abartılı dolu dolu serverin ortası olmayacktır
Skiller g şeklinde verilicektir ruh taşı ve zen fasulye olucaktır npc de
Oto pot olucaktır bu konuda kararsızım ama (yorumlarınızı bekliyorum bunun için)
Biyolog görevleri npc si olucaktır npc de görevler icin eşyalar olucaktır
Gereksiz efsunlar silinik olmayacaktır ama oranlar sabit olucaktır 3000 hp 15 yarı vs güç 12 olucaktır
+ basma itemlerini kaldırmayı düşünüyorum ama (onuda yorumlarınızı bekliyorum)
taşlar +4 olucak ve markette olucaktır
Ban sistemi ticket sistemi olucaktır banlar süreli olucaktır büyük ihtimal affedilmeyecek durumlarda sınırsız ban olucaktır asla acılmayacaktır
Team Speak veya skype de ayda 1 toplantı olucaktır (önemli olan olaylarda her an erkende olabilir)
Şunu belirtiyim sevgili abilerim ve kardeşlerim serverin bilişim şirketinden almak yerine kendi adıma bir makine alıp kurma gibi birşey yapabilirim.
KONU SABİTLENİRSE SEVİNİRİM BU ARADA AKLIMA GELDİKCE YAZICAGIM ÖZELLİKLERİ ŞUAN BUNLAR GELDİ AKLIMA
ESKİ SERVERİMDEN VİDEOLAR
SİZDEN RİCAM YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN
Allaha emanet olun sevgili abilerim ve kardeşlerim 1 hafta sonra giricegim türkmmo ya suan özel durumlarım var giremiyorum herkes kendine iyi baksın yorumlarını tekrar söylüyorum bekliyorum saygılarımla...
70 lvl başlangıc
99 lvl sınır
Başlangıçta 10 m vericektir
Çelik ve muholu olacaktır npc de celik muho olucak (zehir kılıcı vs itemler olmayacaktır)
Dönüşümler abartısız sadece turkuaza kadar yani eski tr gibi olacaktır parlama baloncuk şeklinde olacaktır
Silah ve zırh dönüşümleri zor olucaktır yani esk tr gibi silah 2 kutsama 1 eski rum broşürü olucaktır zırh 3 ejderha pulu 4 ejderha pencesi şeklinde olucaktır ayakkabı dönüşümleri de aynı şekilde 3 ejderha pulu 4 ejderha pencesi şeklinde olucaktır (altta resimde vericem dönüşümleri)
Efsun nesnesi büyülü metal gibi vs eşyalar npc de olucaktır koyde sadece 1 veya 2 tane fazladan npc olucaktır öyle abartılı dolu dolu serverin ortası olmayacktır
Skiller g şeklinde verilicektir ruh taşı ve zen fasulye olucaktır npc de
Oto pot olucaktır bu konuda kararsızım ama (yorumlarınızı bekliyorum bunun için)
Biyolog görevleri npc si olucaktır npc de görevler icin eşyalar olucaktır
Gereksiz efsunlar silinik olmayacaktır ama oranlar sabit olucaktır 3000 hp 15 yarı vs güç 12 olucaktır
+ basma itemlerini kaldırmayı düşünüyorum ama (onuda yorumlarınızı bekliyorum)
taşlar +4 olucak ve markette olucaktır
Ban sistemi ticket sistemi olucaktır banlar süreli olucaktır büyük ihtimal affedilmeyecek durumlarda sınırsız ban olucaktır asla acılmayacaktır
Team Speak veya skype de ayda 1 toplantı olucaktır (önemli olan olaylarda her an erkende olabilir)
Şunu belirtiyim sevgili abilerim ve kardeşlerim serverin bilişim şirketinden almak yerine kendi adıma bir makine alıp kurma gibi birşey yapabilirim.
KONU SABİTLENİRSE SEVİNİRİM BU ARADA AKLIMA GELDİKCE YAZICAGIM ÖZELLİKLERİ ŞUAN BUNLAR GELDİ AKLIMA
ESKİ SERVERİMDEN VİDEOLAR
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
SİZDEN RİCAM YORUMLARINIZI EKSİK ETMEYİN LÜTFEN
Allaha emanet olun sevgili abilerim ve kardeşlerim 1 hafta sonra giricegim türkmmo ya suan özel durumlarım var giremiyorum herkes kendine iyi baksın yorumlarını tekrar söylüyorum bekliyorum saygılarımla...