HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKLAR nacivat @localhost şifresini bilen varmı deişrdim hata alıorumda
Foruma birseykazandırayım dedim![]()
Örümcek zindanı 2.katta ölünce oyundan atıyor ve kostüm v.b eşyalarda packte eksik var...
örümcek zindanı 2.katta ölünce oyundan atıyor ve kostüm v.b eşyalarda packte eksik var...
örümcek zindanını tr packına kurun , kostüm ve saçlarda sadece isimler gözükmüyor , giyildiklerinde sorun yok,
kostüm ve saçları kaldırırsanız swden hiçbir sorn olacagını sanmıyorum.
örümcek zindanı problemi devam ediyor...
2.kat sonundaki kırmızı odada atmıyor fakat diğer odalarda ve ayriyetten şeytan mezarlığına girişte ölünce de oyundan atıyor...
Temiz pack üzerine kurulduğu halde sorun var... packle alakalı olsa mapin tamamında geçerli olurdu bölgesel olmazdı diye düşünüyorum
2.kat sonundaki kırmızı odada atmıyor fakat diğer odalarda ve ayriyetten şeytan mezarlığına girişte ölünce de oyundan atıyor...
Temiz pack üzerine kurulduğu halde sorun var... packle alakalı olsa mapin tamamında geçerli olurdu bölgesel olmazdı diye düşünüyorum
örümcek zindanı problemi devam ediyor...
Öyle bir sorun yaşamamıştım , Eğer öyle birşey yaşıorsanız ;
Filezillada MAP Klasöründe başka filesinkiyle değiştir, MAP DOSYASINIDA İNTERNETTEN BUL
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...