HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler vala turkmmo güvenere pcye dosya ındıryoruz ama adam virus koymuş benim pcnin /Csini sildi şikayetciyim konu kilit files kurdum icinde ayar felan yapıyorudum hata şeytan kulesinde bug vs var sorunlar var filesin duzeltıcektım ama ne yazıkki arkadaşın koydy virus veya trojen benı düzelti pc format kurtardi türkmmo ayılesi olarak konu kilitlensin lutfen kimse yanış anlamasın fıles paylaşan kişiyı tanımam etmem konu baltalama vs işim olmaz başıma gellenı sıze bıldırdım gerısı sıze kalmış....
Virüs / trojen olduğuna dair kanıt atar mısınız konuya cezai işlem uygulanır aksi takdirde iftira / karalama olarak varsayacağım..
Öyle bir sorun yaşamamıştım , Eğer öyle birşey yaşıorsanız ;
Filezillada MAP Klasöründe başka filesinkiyle değiştir, MAP DOSYASINIDA İNTERNETTEN BUL
Map dosyası değiştirildi @Pelin Melek Aslan filesinden ama örümcek zindanı 2.kat ve 3.katta bu sorunlar devam etmekte...
Map dosyası değiştirildi @Pelin Melek Aslan filesinden ama örümcek zindanı 2.kat ve 3.katta bu sorunlar devam etmekte...
Fark edilen: Moblar karakteri öldürdükten sonra mob ölür ve exp gelirse oyundan atıyor... Karakter öldükten sonra exp gelmiyorsa oyundan da atmıyor...
Bulduğum açık şuanda şeytan mezarlığı girişi,Ö zindanı 2 ve 3de geçerli diğer maplerde olmuyor bağzı mapleriyse denemedim...
Son düzenleme:
Virüs / trojen olduğuna dair kanıt atar mısınız konuya cezai işlem uygulanır aksi takdirde iftira / karalama olarak varsayacağım..
24 SAAT KANIT BEKLEYİN @ TILKI OGUZ Ve cesurmetin2pvp Cezai İşlem Uygulanmasını İstiyorum
TROJENİ BIRAKIN EXEDE VİRÜS BİLE YOK, BU KARALAMALARA SON VERİN YOKSA CEZAİ İŞLEM UYGULANACAKTIR
daha once başkasının filesini kurduysanız ve sonra benim files kurulduysa dosyalar karışacaktır , Soru -Cevap kısmına acarsanız yardımcı olabilirler
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...