Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

beyler vala turkmmo güvenere pcye dosya ındıryoruz ama adam virus koymuş benim pcnin /Csini sildi şikayetciyim konu kilit files kurdum icinde ayar felan yapıyorudum hata şeytan kulesinde bug vs var sorunlar var filesin duzeltıcektım ama ne yazıkki arkadaşın koydy virus veya trojen benı düzelti pc format kurtardi türkmmo ayılesi olarak konu kilitlensin lutfen kimse yanış anlamasın fıles paylaşan kişiyı tanımam etmem konu baltalama vs işim olmaz başıma gellenı sıze bıldırdım gerısı sıze kalmış....

Virüs / trojen olduğuna dair kanıt atar mısınız konuya cezai işlem uygulanır aksi takdirde iftira / karalama olarak varsayacağım..

Map dosyası değiştirildi @Pelin Melek Aslan filesinden ama örümcek zindanı 2.kat ve 3.katta bu sorunlar devam etmekte...

Fark edilen: Moblar karakteri öldürdükten sonra mob ölür ve exp gelirse oyundan atıyor... Karakter öldükten sonra exp gelmiyorsa oyundan da atmıyor...
Bulduğum açık şuanda şeytan mezarlığı girişi,Ö zindanı 2 ve 3de geçerli diğer maplerde olmuyor bağzı mapleriyse denemedim...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri