HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler skype adresiniz var mı acaba?Şuanlık bu sistemi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. En kısa sürede sorunsuz bir şekilde ekleyeceğim. O zaman istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
Teşekkürler skype adresiniz var mı acaba?
bi araba konusun da yardım istedim cok yardımcı oldun vala tşk ederim boş konuşmak yerine ne nasıl yapılcanı yaza bilirsin pegasus
dün skypeden konuşuk ya sonra engeledin pegasus herkez metin2 tr en güncel şeklini yapar login karakter secme ekranını ama hatasıs yapamaz....
KARAKTER SECME EKRANI :
dün skypeden konuşuk ya sonra engeledin pegasus herkez metin2 tr en güncel şeklini yapar login karakter secme ekranını ama hatasıs yapamaz....
KARAKTER SECME EKRANI :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bi araba konusun da yardım istedim cok yardımcı oldun vala tşk ederim boş konuşmak yerine ne nasıl yapılcanı yaza bilirsin pegasusKRALLIK RESİMLERİNDE SIKINTI OLDU NASIL HALLEDEBİLİRİM BİRDE SAĞDA KARAKTER AÇIKLAMASINDAKI KARAKTER RESMININ ARKASI SİYAH ONU ŞEFFAF YAPMAK İSTİYORUM TR'DE 5 KARAKTER OLDUGU İÇİN SEÇMEDE 5 SLOT VAR 1 SLOTU SİLME İMKANIMIZ VAR MI?![]()
KARAKTER SECME EKRANI :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...