Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Pegasus Server Files V2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KurucuPegasus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 311
  • Görüntüleme Görüntüleme 25K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paşa konunu dedirme lan bana adam akılı soruyorum bir konu paylaşımda buluyorsan içindeki içerin yorum geldimi yaptıysan nere kodysan filezlada sölersin ... Töbeler Olsun

Arkadaşım atarlı giderli cümlelere gerek yok. Araba bineği sadece filezilla'dan yapılan bir mob değildir. Bunun .eix ve .epk dosyaları var. Mob proto'ya eklenmesi var. Gerekli dosyaları pack'ten sökerek bulabilirsiniz.

Arkadaşım atarlı giderli cümlelere gerek yok. Araba bineği sadece filezilla'dan yapılan bir mob değildir. Bunun .eix ve .epk dosyaları var. Mob proto'ya eklenmesi var. Gerekli dosyaları pack'ten sökerek bulabilirsiniz.
araba.eix ve .epk zaten pack klasörüne atıyorum + index yazıyorum
*
araba
*
diye questlerde binek yüzzünüde atıyorum okutuyorum + obje demenize gerek yok quest okutunca direk oraya start dosyası oluşur... başka neden gözükmüyor ola bilir...

araba.eix ve .epk zaten pack klasörüne atıyorum + index yazıyorum
*
araba
*
diye questlerde binek yüzzünüde atıyorum okutuyorum + obje demenize gerek yok quest okutunca direk oraya start dosyası oluşur... başka neden gözükmüyor ola bilir...

Araba.eix 'i almak la işler bitmiyor. Mob_proto'ya eklemen gerekiyor.

rMM94m.jpg
KRALLIK RESİMLERİNDE SIKINTI OLDU NASIL HALLEDEBİLİRİM BİRDE SAĞDA KARAKTER AÇIKLAMASINDAKI KARAKTER RESMININ ARKASI SİYAH ONU ŞEFFAF YAPMAK İSTİYORUM TR'DE 5 KARAKTER OLDUGU İÇİN SEÇMEDE 5 SLOT VAR 1 SLOTU SİLME İMKANIMIZ VAR MI?

rMM94m.jpg
KRALLIK RESİMLERİNDE SIKINTI OLDU NASIL HALLEDEBİLİRİM BİRDE SAĞDA KARAKTER AÇIKLAMASINDAKI KARAKTER RESMININ ARKASI SİYAH ONU ŞEFFAF YAPMAK İSTİYORUM TR'DE 5 KARAKTER OLDUGU İÇİN SEÇMEDE 5 SLOT VAR 1 SLOTU SİLME İMKANIMIZ VAR MI?

Şuanlık bu sistemi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. En kısa sürede sorunsuz bir şekilde ekleyeceğim. O zaman istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri