HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Güzel paylaşım 

Yahu herkes kanıt istemiş konu benim vs. demiş de bu kodlarla bu sistemin ne alakası var?
İnsanlar gariptir dostum , alıntı yazıyor açıklamasında adamın , hala karalama bir yorum atma çabası . Şuan Yabancı forumlardan bir sürü sistem vs. şeyler paylaşılıyor o adam gelse dese benim konum aynı şey anlamıyorum paylaşmış işte alıntıdır yazarak hala yok konu benim yok kilit , ee tamam seninde ücretli mi paylaştığın şeyi paylaştı adam , ücretsiz paylaşılmış bir şeyin tartışılması saçma. Benim düşüncem bu yönde.
Onu demiyorum kodlarla sistemin alakası yokİnsanlar gariptir dostum , alıntı yazıyor açıklamasında adamın , hala karalama bir yorum atma çabası . Şuan Yabancı forumlardan bir sürü sistem vs. şeyler paylaşılıyor o adam gelse dese benim konum aynı şey anlamıyorum paylaşmış işte alıntıdır yazarak hala yok konu benim yok kilit , ee tamam seninde ücretli mi paylaştığın şeyi paylaştı adam , ücretsiz paylaşılmış bir şeyin tartışılması saçma. Benim düşüncem bu yönde.
İnsanlar gariptir dostum , alıntı yazıyor açıklamasında adamın , hala karalama bir yorum atma çabası . Şuan Yabancı forumlardan bir sürü sistem vs. şeyler paylaşılıyor o adam gelse dese benim konum aynı şey anlamıyorum paylaşmış işte alıntıdır yazarak hala yok konu benim yok kilit , ee tamam seninde ücretli mi paylaştığın şeyi paylaştı adam , ücretsiz paylaşılmış bir şeyin tartışılması saçma. Benim düşüncem bu yönde.
Konunun Ztn Kapatılması Gerekiyor Çalısmıyor :=) Sistem Çalısıyor Fakat İşem Yapmıyor

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)