yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Desteğe neden bakılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xIDenqesizIx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 976

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Dün aksam saat 6 gibi destek talebi attım. Aha şu dakikaya kadar bakılmadı.
Dün ejderha dişine efsun attım ort bec daha iyisi gelsin diye. ORT BEC KAYBOLDU !
Bugün öğlen saatlerinde pazar kurdum pazar hesabımla 5T YE KOYDUGUM İTEM ÇEKİLDİ FAKAT BANA 5 M PARA GELDİ.

Anlıyacagınız 2 gündür durduk yere ZARAR ÜZERİNE ZARAR. ( 5 10 T NİN HESABINI YAPMAM fakat 135T zarara ugrattı bu sorunlar...)

Uzun bir süre oldu ara vereli. Bir başlıyayım diye geldim; Kimse kalmamış oyunda ve oyun SORUNLARLA dolu.

Destek talebime de hala bakılmadı. Anlamış değilim daha...

Ejderha dişi kılıcı'na ortalama ve beceri gelmiyor bu senin problemin oyun yönetimini suçlama boşuna.Elym2 oyun yönetimi daha profesyonel bir oyun için gece gündüz çalışıyor. Kimse zorla oynamıyor bu oyunu.

Son düzenleme:
Dün aksam saat 6 gibi destek talebi attım. Aha şu dakikaya kadar bakılmadı.
Dün ejderha dişine efsun attım ort bec daha iyisi gelsin diye. ORT BEC KAYBOLDU !
Bugün öğlen saatlerinde pazar kurdum pazar hesabımla 5T YE KOYDUGUM İTEM ÇEKİLDİ FAKAT BANA 5 M PARA GELDİ.

Anlıyacagınız 2 gündür durduk yere ZARAR ÜZERİNE ZARAR. ( 5 10 T NİN HESABINI YAPMAM fakat 135T zarara ugrattı bu sorunlar...)

Uzun bir süre oldu ara vereli. Bir başlıyayım diye geldim; Kimse kalmamış oyunda ve oyun SORUNLARLA dolu.

Destek talebime de hala bakılmadı. Anlamış değilim daha...

Geçmiş olsun , destekteki ticketlere hızlı bir şekilde zaten dönüş yapılıyor sabırlı olmanız gerekmekte :smile:
@Shorty; @admin;

Son düzenleme:
1.5 ay oldu la desteğe mesaj atalı ne geri dönüş ne bir şey buraya konu açınca desteğe yollayın demesini ne güzel biliyonuz bazı şeylerin çıkmaya başladı.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri