Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Desteğe neden bakılmıyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xIDenqesizIx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 976

xIDenqesizIx

Level 6
TM Üye
Konular
18
Online süresi
17s
Reaksiyon Skoru
90
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 5 Ay 9 Gün
Başarım Puanı
90
MmoLira
-4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba bugün saat 13:55 civarı pazar kurdum 2069t para vardı çarımda 115t ye item alındı pazardan 2184t oldu ve birkaç dakika sonra 31t den silah aldılar ama bu silahın parası bana 31k olarak geldi ben bu silahı 31t olarak kurduğuma eminim zaten 31k olarak kursam kurduğum gibi alırlardı ama 10 dakika sonra çektiler bunu incelenirse çok iyi olur yoksa belli bir sınır mı var onu anlamadım en fazla o kadar yang mı alıyor envanter.

31t yerine 310t de olabilirdi bu.
Aynı bu şekilde desteğe mesaj atalı 24 gün oldu ve hayla bir cevap gelmiş değil.

En sonunda buraya konu açma gereği duydum. diyosunuz desteğe mesaj atın attık sonuç ne nereden duyuralım daha sesimizi onu söyleyin bize.

Merhaba bugün saat 13:55 civarı pazar kurdum 2069t para vardı çarımda 115t ye item alındı pazardan 2184t oldu ve birkaç dakika sonra 31t den silah aldılar ama bu silahın parası bana 31k olarak geldi ben bu silahı 31t olarak kurduğuma eminim zaten 31k olarak kursam kurduğum gibi alırlardı ama 10 dakika sonra çektiler bunu incelenirse çok iyi olur yoksa belli bir sınır mı var onu anlamadım en fazla o kadar yang mı alıyor envanter.

31t yerine 310t de olabilirdi bu.
Aynı bu şekilde desteğe mesaj atalı 24 gün oldu ve hayla bir cevap gelmiş değil.

En sonunda buraya konu açma gereği duydum. diyosunuz desteğe mesaj atın attık sonuç ne nereden duyuralım daha sesimizi onu söyleyin bize.

Dün aksam saat 6 gibi destek talebi attım. Aha şu dakikaya kadar bakılmadı.
Dün ejderha dişine efsun attım ort bec daha iyisi gelsin diye. ORT BEC KAYBOLDU !
Bugün öğlen saatlerinde pazar kurdum pazar hesabımla 5T YE KOYDUGUM İTEM ÇEKİLDİ FAKAT BANA 5 M PARA GELDİ.

Anlıyacagınız 2 gündür durduk yere ZARAR ÜZERİNE ZARAR. ( 5 10 T NİN HESABINI YAPMAM fakat 135T zarara ugrattı bu sorunlar...)

Uzun bir süre oldu ara vereli. Bir başlıyayım diye geldim; Kimse kalmamış oyunda ve oyun SORUNLARLA dolu.

Destek talebime de hala bakılmadı. Anlamış değilim daha...

Son düzenleme:
Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Aynı şekilde 121 den 119 a indi hesabımın leveli 4 gün önce attığım ticketa bir cevap gelmiş değil. Desteğe bakılmıyor oyunla ilgilenilmiyor ne olacak bu işin sonu bilmiyorum valla. Eski günleri geçtim eski günlerdeki yönetimi arar olduk :)

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Aynı şekilde 121 den 119 a indi hesabımın leveli 4 gün önce attığım ticketa bir cevap gelmiş değil. Desteğe bakılmıyor oyunla ilgilenilmiyor ne olacak bu işin sonu bilmiyorum valla. Eski günleri geçtim eski günlerdeki yönetimi arar olduk :)

Sağolasın kardeşim foruma da konu açtık hayla cevap gelmiş değil nasıl bir şey bu anlamış değilim insanları bıktırmaktan başka bir şeye yaramıyor bu olaylar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri