Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

konu kapatılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 53cagri53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Günün ortasındaki var olan ticketlerin ssini attım . Demekki bakılıyor :) [/QU

bugün bakarsınız yarın bakmassınız forumda araştırdım sizi genel olarak özet netmarlis pişmanlık diye geçiyor sizi halen sevenler de yalan yok fakat hakkını arayan müşteriye parasını kafasına atar gibi biz sizinle çalışmıycaz diyip gönderiyorsunuz.

Netmarlis ile alakalı sorunları yılmaz bey ile yaşamıştık. Şuan aramızdaki problem giderildi ve müşterim olarak tekrar bizimle çalışmaya başladılar. Diğer pişmanlık konularını göremedim. 1 aylık bir atışma oldu aramızda ve tatlı son ile kapatıldı.

Peki siz kendinize göre firma arıyorsunuzda. Bu firmanın eleme gibi şansı olmayacak mı ? Tabiki olacak. İlk elemeden geçipte sonradan problemli tipleri barındırmamak istememiz suçmu oldu ? Kimse kusura bakmasın ama tatlı bir zaman diliminde birlikte çalışmak istiyoruz. Problem olacak müşteri bize göre değil. Diğer müşterilerimin zamanından çalmasını istemem. Fark edersemde bizzat ben geri ödemesini yapar oyuncularını güvene aldıktan sonrada iptalini sağlarım. Bu hep böyleydi. 1 sene öncede böyle şuanda böyle. Tek fark bu konu üzerinde daha fazla durmamız oldu. Şuan memnuniyet sayısı fazla. Forumda bir iki tane kötüleyen var ki , onlarda hizmet iptali almış şahıslar. Konuşup durabilirler. Ben müşterimin zamanını korumazsam kimse korumaz. Konuyu uzatmanın anlamı yok çağrı bey. Bizdeki hizmet anlayışı kaliteyi yakalamaktır. Bu kaliteyi bozacak olan insanları firmadan uzaklaştırmakta görevimizdir. Böylelikle mevcut müşteriler rahat eder mutlu olur. Şuan olduğu gibi :)

Size arayışınızda başarılar. Umarım umduğunuzu bulursunuz. İyi forumlar.

Netmarlis ile alakalı sorunları yılmaz bey ile yaşamıştık. Şuan aramızdaki problem giderildi ve müşterim olarak tekrar bizimle çalışmaya başladılar. Diğer pişmanlık konularını göremedim. 1 aylık bir atışma oldu aramızda ve tatlı son ile kapatıldı.

Peki siz kendinize göre firma arıyorsunuzda. Bu firmanın eleme gibi şansı olmayacak mı ? Tabiki olacak. İlk elemeden geçipte sonradan problemli tipleri barındırmamak istememiz suçmu oldu ? Kimse kusura bakmasın ama tatlı bir zaman diliminde birlikte çalışmak istiyoruz. Problem olacak müşteri bize göre değil. Diğer müşterilerimin zamanından çalmasını istemem. Fark edersemde bizzat ben geri ödemesini yapar oyuncularını güvene aldıktan sonrada iptalini sağlarım. Bu hep böyleydi. 1 sene öncede böyle şuanda böyle. Tek fark bu konu üzerinde daha fazla durmamız oldu. Şuan memnuniyet sayısı fazla. Forumda bir iki tane kötüleyen var ki , onlarda hizmet iptali almış şahıslar. Konuşup durabilirler. Ben müşterimin zamanını korumazsam kimse korumaz. Konuyu uzatmanın anlamı yok çağrı bey. Bizdeki hizmet anlayışı kaliteyi yakalamaktır. Bu kaliteyi bozacak olan insanları firmadan uzaklaştırmakta görevimizdir. Böylelikle mevcut müşteriler rahat eder mutlu olur. Şuan olduğu gibi :)

Size arayışınızda başarılar. Umarım umduğunuzu bulursunuz. İyi forumlar.

Beyfendi sizin filesınıza lafım yok files konusunda baya emek veriyorsunuz önceki fileslarınızdan filesınızın packı çok büyüktü bi ara çıkıp dediniz parası neyse vericem packı küçülsün hile engel zayıftı çıkıp dediniz neyse hile engel parası vericem ben bunlara karşı bir lafım yok şuana kadar hiçbir firmada görmedim bu tip çıkışlar fakat destek sisteminizi ve üslubunuzu beğenmiyorum.
serhat diye elemanınız vardı açık konuşmak gerekirse sorun düzeltme konusunda hiç bişi bilmiyor

Son düzenleme:

Beyfendi sizin filesınıza lafım yok files konusunda baya emek veriyorsunuz önceki fileslarınızdan filesınızın packı çok büyüktü bi ara çıkıp dediniz parası neyse vericem packı küçülsün hile engel zayıftı çıkıp dediniz neyse hile engel parası vericem ben bunlara karşı bir lafım yok şuana kadar hiçbir firmada görmedim bu tip çıkışlar fakat destek sisteminizi ve üslubunuzu beğenmiyorum.
serhat diye elemanınız vardı açık konuşmak gerekirse sorun düzeltme konusunda hiç bişi bilmiyor

Serhat işten çıkarıldı . Bu konuda haklısınız birşey diyemem . Ticket görüşmelerini incelememiştim inceledikten sonra işten çıkarmam bir oldu diyebilirim .

Evet 4 Kere hizmet aldım, ch filan benim zamanımda düşmedi, şuan neler ekledi neler sildi bilemem şimdi ch düşüyorsa bilemem , Ticketlere Zor Bakıyorsunuz Arkadasımın ticketine sabah 8-9-10da attığımız mesaj aksam 5-6-7-8 gibi geliyordu bazen diğer sabaha geliyordu , uygun bi vakit girip ssleri atarım , skaypdan mesajlara cevap verilmiyor , 6gb server almıştık 150 onlinede lag oluyordu , oto packlar bazen bakıma giriyordu , .com olarakda site 404 limit hatası veriyordu size söyleyip site geri acılıyordu biz böyle sitelere magrum olmayalım gidin sitenizi herşeyinizi başka bilişimdedn açın. Bu Sözlerimi Unutmayın @NetMarLis

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri