BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

konu kapatılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 53cagri53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Yok hafta bir felan bakıyoruz. Ticket görmüyorum sistemde ben. Olmayan tickete bakamıyoruz malesef. Oyüzden cevap bekleyen ticket sayısı bu şekilde : http://prntscr.com/aa8z7b Yorum yapmak için yapmayın defalarca söylüyorum.

adam size ticketlere bakmıyorsunuz demedi tickete bakmanız için 1 gün geçmesi gerekiyor bunu söyledi.

adam size ticketlere bakmıyorsunuz demedi tickete bakmanız için 1 gün geçmesi gerekiyor bunu söyledi.

Günün ortasındaki var olan ticketlerin ssini attım . Demekki bakılıyor :)

bu cevap yerine dc sunucu veya assabilisimle igili alakamız yoktur diye bir yorum yazsaydınız daha mahkbuldü.

hakkınızda şikayet var demedik hemen neden savunmaya çekiliyorsunuz ? çok mu şikayet alıyorsunuz ? assabilisim sahibi turkmmoda habire yeni bilisim acip kapatıyor.Acaba olabilir mi diye kararsız kaldım bu yüzden yazdım istediğim şekilde belli kurallar çerçevesinde soru sorabilirim bu konuda herhangi bir artniyetim yok.

Siz soru sormuşsunuz bende size bu fikre nasıl kapıldığınızı sordum beyefendi kötü birşey sormadım :)

Günün ortasındaki var olan ticketlerin ssini attım . Demekki bakılıyor :)
[/QU

bugün bakarsınız yarın bakmassınız forumda araştırdım sizi genel olarak özet netmarlis pişmanlık diye geçiyor sizi halen sevenler de yalan yok fakat hakkını arayan müşteriye parasını kafasına atar gibi biz sizinle çalışmıycaz diyip gönderiyorsunuz.

Siz soru sormuşsunuz bende size bu fikre nasıl kapıldığınızı sordum beyefendi kötü birşey sormadım :)

küçük şeyler takılmaya gerek yok. :)

2 gün deneyebileceğim test server veriyormusunuz ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri