kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Elymt2 Deişim Gelişim Hikayesi (ONAYLANMADI)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ThePurpLe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 560
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Ozmanlar Evimde Bilgisayar Yoktu İnternet Cafeye Gidip Arkadaşlarımı İzlerdim Zamn Geçirirdim Yine Sıradan bir gündü İnternet Cafeye Gttim Bizim Komşu Köyden Çocukalr gelmişti ve mEtin2 Oynuyordu Baktım güzel Zevkli bişeye benziyordu Onları izleyerek Öğrenmeye bşladım sonra cevremdeki arkdşlarımda bşladı güzel bir Maceraya Başlamıştık Metin2 Türk oynuyorduk eee Türk dediğin hilesiz oynanmaz bence açtık hileyi kastık çarları 58 lv olmuştum item dizmiştim kendimce sağlamdım yani akşam oldu eve gittim ozamnlar çocuğuz tabi hayal ederdik 99 lv olsam elimde şu olsa Turkuz zırhım olsa feln sabah oldu kahvaltı yaptım internet cafeye gittim büyük bir heyecanla oyuna giriş yaptım yeni yıl noel eventi vardı çorap kasıcaktım ıd Şifreyi yazdım ve Hüsrana uğradım ( Hesabınız Engellendi ) Çok koymuştu bana Sonra pvp server oynarım dedim Türkten olcak gibi deildi bu sv ye bşladım bşlarda Çok ezik takılırdım efsunlar nasıl olsa iyi olur en değerli itemler neler neler para ediyor bu sv de öğrenmeye çalışıyordum sonra anladımki çift yarılı itemler para ediyordu ve hemen bi gün ışığı bıçak almk istedim ama 7T İstiyorlardı +5 çift yarılı gün ışığı ozmnlar 7t Deli paraydı ailem 15 tatilde Balıkesire akraba ziyaretine gitmişti ben 13 yaşındaydım ve tam 10 gün yanlız kldım evde kızıl ormanda para kastım sırf o gün ışığı bıçağı almk için ve inanırmısınız bilmem 7 günde 7T Anca kasabildim ve gün ışığı bıçağını laıp giydim çok hoş duruyordu artık oyunu iyice öğrenmiştim lvv kasmak istiyordum kastım 100 lv oldum sonrasını kasamadım ozamnlar ( İllet ) nickli bir karkter vardı Mars serverında mavi1 e gelince herkes alttan bağırırdı 130 lv adam geldi köye diye merak edip koşardık köye onu görebilip soru sormak için zamn geçtikçe 95 lv itemi almak istedim rivulet ve Lanetli ejderha yayı almıştım aldığım gün biraz takıldım eve bilgisayar alınmıştı büyümüştüm artık o itemleri aldığım günakşamdı saat 9 sularında oyun attı sonra girdim benim çarım 100 lv ama sillahlar beta olmuş giyemiyorum hemen kasılmaya koyuldum 105 oldum ve giydim çok havalı duruyordu şimdi yaşım 19 ve BLanqTeam Nickli Karakteri Kullanıyorum tam 6 yıl Dile Kolay 6 yıl geçirdim Bu svde çocukluğumu bu svde yaşadım BLanqTeam nickli karkterimin şifresini ve msn sini unutmuştum tickett attım cevp gelmedi uzun bir süre Sonra bir akşam girdim Ticket attığım hotmaile bklediğim cevp gelmişti Karkaterime Tekrar kavuşmuştum Oyundan bir yöneticiye Teşekkürlerimi iletmesini istedim emek harcadıkları için ve ayrıyeten Elymt2 Sayfasında Ayrıyeten Teşşekürlerimi İlletim Tekrar herşey için Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri