kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Best Studio 1
Best Studio
TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Büyükweb'i Önerir Misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sesseri303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Gerçekten de files özellikleri site paneli filan dediğiniz gibi mi? Ve ayrıca .comlu domain alıcam fakat pvpadı.büyükweb.com gibi saçma bi sistem yok dimi örneğin direk woodymt2.com gibisinden olucaksa büyükwebi seçicem

paketleri incelerseniz eğer orada yazmaktadır.

30 ve 40 tl lik paketler de serveradi.mt2.tc (Türkiye'de bu akımı ilk başlatan bizizdir bir çok firma hala serveradi.firmaadi.com kullanıyor.)

50 ve 75 tl lik paketler de serveradi.in (com isterseniz ek +25 tl ödeyerek alabilirsiniz.)

100 tl ve üstü paketler de com/net/org dan birisini ücretsiz olarak sağlamaktayız.

Daha önce TEST sunucu için kendilerinden sunucu almıştım, sunucuları gayet güzeldi. Oyun dosyaları hakkında pek bilgim yok. Kendisi güvenilir ve dediği saatte teslim eder. :encouragement:

Lütfen benim büyükweb hakkında açtığım şikayet konusunu okuyup ondan sonra karar verin. Benim param boşa gitti.

Lütfen benim büyükweb hakkında açtığım şikayet konusunu okuyup ondan sonra karar verin. Benim param boşa gitti.

aynen şikayetleri hep takip ederim ukalabirilerine benziyolar insanı parasıyla rezil ediyolar madem bu işipara karşılında yapıyolar bari hizmeti iyi yapın beceremiyorsanız bırakın işini yapan insanlar ilgilensin bu işlerle nediyeim hepsi bir çeşit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri