Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Büyükweb'i Önerir Misiniz ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sesseri303
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar büyükwebin özelliklerini çok beğeniyorum gerçekten orda yazdıkları gibi mi oyunlarında sorun oluyor mu ilgileri Nasıl. Varsa büyükwebin bi örnek metin2 pvpsi söyler misiniz girip bakayım. Direk en yüksek paketi satın alıcaz ve reklam sunucu filan toplam 1.000 lira ayırdık sağlam bi sunucu olması şart 200 lira sunucuya verip rezil bi serverla karşılaşmak istemiyorum lütfen yardımcı olun. Büyükwebin kendi yetkilisi de bu konuda yardımcı olursa bu mesajı görünce sevinirim. İyi forumlar

forumda büyükweb şikayet diye aramanı tavsiye ederim veya şikayetvar.com da firmalar hakkında şikayetler var bak istersen

Arkadaşlar büyükwebin özelliklerini çok beğeniyorum gerçekten orda yazdıkları gibi mi oyunlarında sorun oluyor mu ilgileri Nasıl. Varsa büyükwebin bi örnek metin2 pvpsi söyler misiniz girip bakayım. Direk en yüksek paketi satın alıcaz ve reklam sunucu filan toplam 1.000 lira ayırdık sağlam bi sunucu olması şart 200 lira sunucuya verip rezil bi serverla karşılaşmak istemiyorum lütfen yardımcı olun. Büyükwebin kendi yetkilisi de bu konuda yardımcı olursa bu mesajı görünce sevinirim. İyi forumlar

Merhaba, özellikler yazıldığı gibidir evet.

forumda büyükweb şikayet diye aramanı tavsiye ederim veya şikayetvar.com da firmalar hakkında şikayetler var bak istersen

7 senedir aktif olarak hizmet veren bir firma için şikayet sayısı yok denecek kadar azdır. Bu sektör de ki yaş ortalamasını baz alacak olursak şikayetlerin %60 ı gereksiz veya kanıtsız zaten geriye kalan 2-3 şikayette önemsenecek düzeyde mi?

Müşteri karar versin.

Merhaba, özellikler yazıldığı gibidir evet.

7 senedir aktif olarak hizmet veren bir firma için şikayet sayısı yok denecek kadar azdır. Bu sektör de ki yaş ortalamasını baz alacak olursak şikayetlerin %60 ı gereksiz veya kanıtsız zaten geriye kalan 2-3 şikayette önemsenecek düzeyde mi?

Müşteri karar versin.

Sadece müşteriye bakması gerekenleri söledim yinede incelesin memnuniyet önemli kendisi karar vericek zaten

Gerçekten de files özellikleri site paneli filan dediğiniz gibi mi? Ve ayrıca .comlu domain alıcam fakat pvpadı.büyükweb.com gibi saçma bi sistem yok dimi örneğin direk woodymt2.com gibisinden olucaksa büyükwebi seçicem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri