noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

3 bilişim arasında kaldım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mustafadm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 612
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

s.a arkadaşlar bu 3 bilişim arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. netmarlis - .buyukweb - ayyildizsunucu.

Tavsiyemdir AyyıldızSunucu 1 Sorunu Vardır Kırmızı Bayrakta Bu Gün Fix Yedi 4 4 luk Filesleri Var
Tavsiyemi Belirtiyim Ben Bu Gun Aldım Sunucumu Memnun Kaldım

s.a arkadaşlar bu 3 bilişim arasında kaldım yardımcı olurmusunuz. netmarlis - .buyukweb - ayyildizsunucu.

Öncelikle bu bölüm "Nasıl bilirsiniz" bölümüdür. Bir kaç firma burada baltalama gibi sözler kurmakta. Burada insanların görüşüne saygı göstermek zorundasınız kimse sizin başlığınızın altına yorum atmıyor.

NETMARLİS Hakkında çok şikayet duydum, ilgisiz olarak.
BuyukWeb'den daha önce sunucu kiraladım, performansı iyiydi. Lakin Files ne kullanıyorlar bilemiyorum.
Ayyildizsunucu daha önce hiç şikayetini duymadım ama alışverişte yapmadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle bu bölüm "Nasıl bilirsiniz" bölümüdür. Bir kaç firma burada baltalama gibi sözler kurmakta. Burada insanların görüşüne saygı göstermek zorundasınız kimse sizin başlığınızın altına yorum atmıyor.

NETMARLİS Hakkında çok şikayet duydum, ilgisiz ve beceriksiz olarak.
BuyukWeb'den daha önce sunucu kiraladım, performansı iyiydi. Lakin Files ne kullanıyorlar bilemiyorum.
Ayyildizsunucu daha önce hiç şikayetini duymadım ama alışverişte yapmadım.

Aynen haklisin kardesim burasi nasil bilirsiniz yeridir. Baltalama yapilmaz burda herkes fikrini tazar ve benbin pisman oldum netmarlisi kullandigim icin

eğer benden bir fikir almak istersen güzel bir bilişim biliyorum sorunsuz oyun içi destek bile verirler tabi rica ile oluyor . önemli olan bilişim de yöneten insanlar önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri