Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

[Python]Yan Panel HP-SP-EXP

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DevFranky
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hocam Teşekkürler ama sorunsuz eklediğimi düşünmeme rağmen herşey tamam ekleniyor gözüküyor expsine kadar geliyor ancak envatneri açma -lere düşüyor -3 saniye beklemelisiniz diye gidiyor ne yazıkki bir biliginiz varmı ?

Merhaba arkadaşlar elimde bir serverden söktüğüm bir yan panel var bunu sizler ile paylaşmak istediğim hayırını görün.

GRQda3.png

Not: Gelecek güncelleme ile oyun seceneklerine açık kapatılması için buton eklecektir.​

Konun sorunsuz kardesim anlatiminda iyi fakat bu konu cogu sey ile cakisma yapar sahsen ben cozdum fakat dedigim cogu kisi ekleyemez istersen kodlarla oynayip oyle bir anlatimla paylas

Konun sorunsuz kardesim anlatiminda iyi fakat bu konu cogu sey ile cakisma yapar sahsen ben cozdum fakat dedigim cogu kisi ekleyemez istersen kodlarla oynayip oyle bir anlatimla paylas

Sistem hangi nelerle çakışma yapacaktır acaba? Sistem HeraklesMt2'den söküldü ve yüksek onlinede test edildi birşey buluanamadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri