Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hocam Teşekkürler ama sorunsuz eklediğimi düşünmeme rağmen herşey tamam ekleniyor gözüküyor expsine kadar geliyor ancak envatneri açma -lere düşüyor -3 saniye beklemelisiniz diye gidiyor ne yazıkki bir biliginiz varmı ?
Merhaba arkadaşlar elimde bir serverden söktüğüm bir yan panel var bunu sizler ile paylaşmak istediğim hayırını görün.
![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Not: Gelecek güncelleme ile oyun seceneklerine açık kapatılması için buton eklecektir.
Konun sorunsuz kardesim anlatiminda iyi fakat bu konu cogu sey ile cakisma yapar sahsen ben cozdum fakat dedigim cogu kisi ekleyemez istersen kodlarla oynayip oyle bir anlatimla paylas
Konun sorunsuz kardesim anlatiminda iyi fakat bu konu cogu sey ile cakisma yapar sahsen ben cozdum fakat dedigim cogu kisi ekleyemez istersen kodlarla oynayip oyle bir anlatimla paylas
Sistem hangi nelerle çakışma yapacaktır acaba? Sistem HeraklesMt2'den söküldü ve yüksek onlinede test edildi birşey buluanamadı.
hocam ben ekledim ancak envanter açamama gibi bir sorunum var -lere düşüyor bilginiz varmı ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)