OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Itemler kayboldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sdcnck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 516

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sayın Admin;

Bugun 23:20 de Oyunda bir ticaret yaptım 700 T verip Saman set aldım.

Seti aldıktan sonra 5 dk gecti aradan yani Sınıf Degisikligi Kagıdı ile karakter degistirip saman yaptım. Char otomatik olarak karakter attı char acılınca page 3 te duran itemleri baktıgımda itemler yoktu. 700 t de yoktu. AMA eski edidler ve kalan 143 t kalmıstı ardından bır daha sınıf degistirdim edidler gelir diye gene gelmedi.

Adminim lütfen gerekli incelemeler yapılsın kac yıllık emegım var orda lutfen biri yardımcı olsun.

Destek Birimlerine msj attım. Burdan da bi msj acayım dedim

Ad: KoCeRoReiS

LÜTFEN ADMINIM SIZE VE EMEGINIZE GUVENİYORUM LÜTFEN GEREKLİ İNCELEMELER YAPILSIN.

Saygılar

İtemler Kayboldu ya o kadar insan konusuyordu yalan soyluyorlar derdim gercekten oldu ya yazık ya gercekten yazık.

Destek biriminde 24 saat icinde donus olur diyorlar oyunu geri alsınlar 1 gün hersey düzelir ama kımse ilgilenmedi.

Sabırla beklıyorum. ins düzelecek ve rahat bir nefes alcaz o itemelr 450 krital yapar yazık gunah yemin ederim ya.

Merhaba, sayın @sdcnck;

Oyun hatası ve bug bildirimi olaylarında girip, destek talebi gönderebilirsiniz. yeni bir Talep aç > Oyun hatası & bug bildirimi > Yüksek

Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşim tam gecen cuma bende yay almıştımve 450t param gitti yayda yok oldu 5 dk içinde ve türky sözde pazartesi bakıcam dedi 1 hafta oldu bakmıyor cevap bile vermiyor bukadar sorumsuz ilgisiz bir oyun yöneticisi görmedim ki şuda var ben herşeyi kanıtladım sadece tiçkete bakıcak ama bakmıyor tüm gm ler ilgilenecek diyor ama nafile hepinizi neyse bişey demeyeyim adamlık bizde kalsın

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri