Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
daha önce milyon kere paylaşıldı sanırım yinede teşekkürler
Kod:ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("<error> can't declare war with type less than zero.")); return;
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("<error> can't declare war with type less than zero."));
Bu Kodu
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("<war System error >Lonca Savaşı Bugu Kapalıdır,Boşa Denemeyiniz>"));
Böyle Değiştirin İngilizce yazmasın
Kod:
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("<error> can't declare war with type less than zero."));
Bu kodu ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("
"));
locale_string.txt içine ekleyip oradan çektirmezseniz türkçe karakterleri ? gibi algılayacaktır.
Kod:
ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "<war System error >Lonca Savaşı Bugu Kapalıdır,Boşa Denemeyiniz" );
bu şekilde güncellersen sıkıntı kalmaz .ASF:SAf.SAf:SAF
Son düzenleme:
<war System error >Lonca Savaşı Bugu Kapalıdır,Boşa Denemeyiniz>Kod:ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT("<error> can't declare war with type less than zero."));
Bu kodu ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, LC_TEXT(""));locale_string.txt içine ekleyip oradan çektirmezseniz türkçe karakterleri ? gibi algılayacaktır.
Kod:ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "<war System error >Lonca Savaşı Bugu Kapalıdır,Boşa Denemeyiniz" );
bu şekilde güncellersen sıkıntı kalmaz .ASF:SAf.SAf:SAF
Sende Ekle İstediğin yere , ben ingilizce yazmasın diye dedim , anlamadıysan benim cevabımı sana kalmış.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)