mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Servere başlıyıcam ama ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erdemefe09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu yorum yapan üyeler yüzünden amacından sapmış gibi duruyor. Mevzu burada sizin ban yemeniz değil, servera yeni bir oyuncu kazandırmak. Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi belirtip konudan çıkıp gitmeniz gerekiyor.

ElyM2 sunucularında, durduk yere ban diye bir olay yoktur. Bu yorumunuz tamamen cezaevinde ki bir mahkumun, benim suçum yok demesi gibi birşeydir.

Charınız ban yemiş ise bunun kesinlikle bir sebebi vardır. ElyM2 yönetimi oyuncunun düzenini bozmaya uğraşsa idi şuan bu oyun 7. Yılını dolduracak olmazdı.

Bu tür yorumlar atıp, aramıza katılacak yeni arkadaşları kışkırtmazsanız sevinirim.

Oyun kurallarında olmamasına rağmen "oyunu ve yöneticileri eleştirdim" gerekçesiyle hesabım banlanmakla kalmadı sonsuza dek ID ve Şifresi değiştirildi.

Burada konuşan GM'leri pek dikkate almanı tavsiye etmem serverde dikdatörlük vardır ve tek sözü geçen kişi @Shorty; 'dir. Seni banlamak için herhangi bir sebebe ihtiyaç duymadan hesabını silebilir.

Haksız yere insanları banlıyorsunuz diye hesaplarımızı sildi. Burada "eleştirmeyin yhaa bizim de suçumuz vardı" diyen bukalemun kılıklı sevgili arkadaşlarımın tek beklentisi hesaplarının tekrar açılabilme umududur. Yoksa eminim onların da söyleyecek pek çok şeyi var.

Bize verilen cevapların olduğu konuları silmişler çünkü foruma giren biri gelip nasıl bir dikdatörlük olduğunu görmesin diye.

Benim hesabımın silinmesi umurumda değil suçum olduğunu da sanmıyorum, ban affına da başvurdum ancak "sen buraya isyan etmeye mi geldin" diyen 15-16 yaşında ki bir GM'nin cevabıyla karşılaştım.

2009 yılından beri oynayan bir oyuncuya forum üyeliği 2015 olan bir cacıktan anlamayan çocukların gelip böyle saçma bir şekilde konuşması da "ayakların baş olması" anlamına geliyor.

Hiç gidip de hesabımı açın diye yalvarıp suçsuzken kendimi suçumu kabul etmiş bir durumda görmek istemiyorum.

GM'lerden bazıları buna Deniz'de dahil yıllardır arkadaşımdır. Burada eleştirilerin sebebini onlarda gayet iyi biliyor. Server konusuna geleyim bir kolyeye 5000T verebilceksen buyur başla, serverde bir kostüm 1000T civarında, bazı GM'ler oyuncularla kanka gibi ve daha niceleri.

Şu an istedikleri kadar reklam yapsınlar, banları açsınlar. Bu yaptıkları o serveri doldurmayacak çünkü o banları açılanların bir kısmı küfürden bir kısmı hırsızlıktan banlandı ve onların banları açılacak bizim değil.

Şimdi forum hesabımı da banlarlar :D

He bir de eğer oyuna para yatırıyorsan seni ciddiye alacaklardır yoksa hiçbir mesajına cevap verilmez. Test edip onaylandı bu dediğim de.

Efsun botu konusunda da "efsun botu kullananlar var" diyen ben değil oyun yöneticisi @Shorty; di. O yüzden kimseyi kandırmaya gerek yok sevgili arkadaşlar.

Bazılarınız da biraz omurgalı olun da sanal ortamda elde ettiğiniz şeyler için renk değiştirmeyin. Zaten oyunda 50 tane adam var 49'uyla kankasınız :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri