- Konular
- 16
- Online süresi
- 49m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Dur bakalım isim vermeden
1.cisi loncadan çıktığımda onlar bunlar mesaj atıp ihtilale gel diye dil döktüler ve bi abimde buna skypeden ekran açtığımda şahittir önemimiz yoksa neden her gün lonca gel diye teskeredesiniz
2.cisi bizi cepten çıkarıyormussunuz 1 çarla loncanizi ayak altına aldım dahaki carda yan carım
3.cusu loncadan çıktım hemen bi tane adamınız adını unuttum beni banlatmis böyle mi adamsiniz ?
1.cisi loncadan çıktığımda onlar bunlar mesaj atıp ihtilale gel diye dil döktüler ve bi abimde buna skypeden ekran açtığımda şahittir önemimiz yoksa neden her gün lonca gel diye teskeredesiniz
2.cisi bizi cepten çıkarıyormussunuz 1 çarla loncanizi ayak altına aldım dahaki carda yan carım
3.cusu loncadan çıktım hemen bi tane adamınız adını unuttum beni banlatmis böyle mi adamsiniz ?
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Arrivederci olacak o 

- Konular
- 16
- Online süresi
- 49m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
Lonca savaşı yapmıştık Divana ve adamın birine o bizden dalmayin diye loncadan yaziyordunuz senle team55 bunu biliyorum bu yeter artar böyle Adamsınız
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oglum senin kadar yüzsüz görmedim onca lafıma ragmen hala adam sıfatı takınıp yazabiliyorsun helal olsun. Tükürülecek yüzün yok. Sen o loncadan nıye cıktın nıye başka loncalara girmemeni istiyoruz bunların dataylarına bi in bakalım ?
İkincisi benim tarafımdan kaç mesaj aldın yusuf loncaya gel diye. Kimse kusura bakmasın ama o aksam skypeda 3-5 kişi konusurken s. et ne yapayım cıkarsa yusufa mı kaldım dedim bununda sahıtlerı var.
üçüncüsü yusufcuk 3 kuruş charınla bana erkeklık yapma aktif olarak oyunda dolanıpta 5 ay once son ıtemını yapmıs charı kesemeyen varlık. He birde charı sıfırdan mı kastın yoksa 130 da mı satın aldın onuda merak ettim bak.
Yazma evladım yazma dökülen dökülürse rezil ederim seni sadece sw ye degıl oyun geneline. Yüzsüzlük edip boyuna bakmadan kendini adam yerine koyduruyor. Sokakta görsem suratına bakmaya tenezzul etmem. De get la senle mi uğraşacam.
İkincisi benim tarafımdan kaç mesaj aldın yusuf loncaya gel diye. Kimse kusura bakmasın ama o aksam skypeda 3-5 kişi konusurken s. et ne yapayım cıkarsa yusufa mı kaldım dedim bununda sahıtlerı var.
üçüncüsü yusufcuk 3 kuruş charınla bana erkeklık yapma aktif olarak oyunda dolanıpta 5 ay once son ıtemını yapmıs charı kesemeyen varlık. He birde charı sıfırdan mı kastın yoksa 130 da mı satın aldın onuda merak ettim bak.
Yazma evladım yazma dökülen dökülürse rezil ederim seni sadece sw ye degıl oyun geneline. Yüzsüzlük edip boyuna bakmadan kendini adam yerine koyduruyor. Sokakta görsem suratına bakmaya tenezzul etmem. De get la senle mi uğraşacam.
- Konular
- 16
- Online süresi
- 49m 13s
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 56
- DevLira
- 0
Çar aldıkta ne bu hep buraya deyiniyorsun ne bu çıldırmalar ben 1.cide çıktıgımda ısrar ettiler geri geldim yoksa ben alın filan demedim de ve keşkede geri gelmeseydim geldim ss'mi ban attırmışsınız böyle adamsınız işte
2.ci charı kesemeyen varlık yazmışsın loncanız yalan her çarınızda 2 bin t lik item var laga luga yapmayın
2.ci charı kesemeyen varlık yazmışsın loncanız yalan her çarınızda 2 bin t lik item var laga luga yapmayın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)