- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bakıyorum da ben yokken kendini bilmezler çok konuşmuş.
İllegal misin nesin dur sana olsun ilk lafım. Yavrum az ötede oynada bizde nefes alalım. 3 kuruşluk adam. Hadi yavrum sen burda laf söyle diye açılmadı bu konu. Team55 e laf söylemek senin gibi densizlere kalmadı. Benim 17-18 yıllık çocukluktan tanıdıgım ADAM hakkında adam sıfatı taşıyıpta adam olmayan senin gibiler laf söylemesin söyleyemezde he o densizliği yaptıysa sadece it gibi havlama derler bizim orda. Tamam burada tepinip durma. evinin yakınlarında 2-3 sokak ötede oyun parkı vardır oralara git paşam hadi.
Kendirci bozuntusu. Gelelim sana
1- benimle kaç lonca savaşına girdin?
2- O kadar önemsizsin ki hatırlamıyorum bile girdiysen kaç kere benim oyun ekranımı skil dizilimlerimi gördün ?
3- Bi b.. tan anlamadığın o kadar bariz ki videoyu çekenın savaşta olmadıgını anlamayacak kadar gerzeksin.
4- Bu zihniyette senin gibi uşaklarla aynı oyunu oynamamak için biz bu oyuna ara verdik.
5- Evet paşam ben cadı da kestim gittim kayada kestim gittim bosslarıda kestim. Ama birşey var detayda atladığın, BEN yaptım milletten dilenip yada paramı konuşturup almadım. işte o yuzden o mesajının sonunda ADAM diyebiliyorsun. Sen birşeylere para vermeye çok meyillisin aslan parçası. Kurulu düzene oturmak sizin işiniz. Biz kendi düzenimizi kendimiz kurarız. Sağa sola şurup parası vereyim demekle olmuyor öyle. Bu loncada herhangi birimiz seni sümük mendili diye cebimizden çıkartır, sonrada kullanıp kenara atarız. Anladığını umuyorum evladım.
6- Sen team55 abini unuttun mu çocuğum şimdi dilin uzamış hala itlik yapıp burada yaşına başına bakmayıp senı 2 ye katlayan adama çene çalabiliyorsun.
7- Bana karakter oyunu oynama burada. Bu loncaya nasıl geldiğinizide biliyorum. Nasıl adamlığınızı gösterip gittiğinizide. Pardon adamlık dedim.
8- ve son olarak senin için madde madde yazdım ki anlayabilesin diye. Ve de o savaşta gördüğün herhangi biri bu loncanın bi üyesi. Bu arkadaşların neden başka loncada olduğunuda anlaşılır bi şekilde yazdım önceki mesajlara ama sizde ki kapasite belli. Benim hemen hemen hergün diyalogda olduğum adamlarla aramda konuşulanı senin gibi dış kapının dış mandalı bile olmayanlar bilmez. Anlaşıldı mı şimdi yol vereyim size. Lüzumsuzlar olarak yazmayın daha. Tebrik eden etti videoyu izleyen izledi. Hadi yavrum az ötede oynayın. yaş ortalaması 12-15 olan reelde bi halt yerine koyulmayıp da burada erkeklik taslayanlar gidin paşam gidin sizin erkekliğiniz bize sökmez elbisenizi giydirip dansöz diye oynatırım sizi haberiniz olmaz. Parazit yapmayın.
İllegal misin nesin dur sana olsun ilk lafım. Yavrum az ötede oynada bizde nefes alalım. 3 kuruşluk adam. Hadi yavrum sen burda laf söyle diye açılmadı bu konu. Team55 e laf söylemek senin gibi densizlere kalmadı. Benim 17-18 yıllık çocukluktan tanıdıgım ADAM hakkında adam sıfatı taşıyıpta adam olmayan senin gibiler laf söylemesin söyleyemezde he o densizliği yaptıysa sadece it gibi havlama derler bizim orda. Tamam burada tepinip durma. evinin yakınlarında 2-3 sokak ötede oyun parkı vardır oralara git paşam hadi.
Kendirci bozuntusu. Gelelim sana
1- benimle kaç lonca savaşına girdin?
2- O kadar önemsizsin ki hatırlamıyorum bile girdiysen kaç kere benim oyun ekranımı skil dizilimlerimi gördün ?
3- Bi b.. tan anlamadığın o kadar bariz ki videoyu çekenın savaşta olmadıgını anlamayacak kadar gerzeksin.
4- Bu zihniyette senin gibi uşaklarla aynı oyunu oynamamak için biz bu oyuna ara verdik.
5- Evet paşam ben cadı da kestim gittim kayada kestim gittim bosslarıda kestim. Ama birşey var detayda atladığın, BEN yaptım milletten dilenip yada paramı konuşturup almadım. işte o yuzden o mesajının sonunda ADAM diyebiliyorsun. Sen birşeylere para vermeye çok meyillisin aslan parçası. Kurulu düzene oturmak sizin işiniz. Biz kendi düzenimizi kendimiz kurarız. Sağa sola şurup parası vereyim demekle olmuyor öyle. Bu loncada herhangi birimiz seni sümük mendili diye cebimizden çıkartır, sonrada kullanıp kenara atarız. Anladığını umuyorum evladım.
6- Sen team55 abini unuttun mu çocuğum şimdi dilin uzamış hala itlik yapıp burada yaşına başına bakmayıp senı 2 ye katlayan adama çene çalabiliyorsun.
7- Bana karakter oyunu oynama burada. Bu loncaya nasıl geldiğinizide biliyorum. Nasıl adamlığınızı gösterip gittiğinizide. Pardon adamlık dedim.
8- ve son olarak senin için madde madde yazdım ki anlayabilesin diye. Ve de o savaşta gördüğün herhangi biri bu loncanın bi üyesi. Bu arkadaşların neden başka loncada olduğunuda anlaşılır bi şekilde yazdım önceki mesajlara ama sizde ki kapasite belli. Benim hemen hemen hergün diyalogda olduğum adamlarla aramda konuşulanı senin gibi dış kapının dış mandalı bile olmayanlar bilmez. Anlaşıldı mı şimdi yol vereyim size. Lüzumsuzlar olarak yazmayın daha. Tebrik eden etti videoyu izleyen izledi. Hadi yavrum az ötede oynayın. yaş ortalaması 12-15 olan reelde bi halt yerine koyulmayıp da burada erkeklik taslayanlar gidin paşam gidin sizin erkekliğiniz bize sökmez elbisenizi giydirip dansöz diye oynatırım sizi haberiniz olmaz. Parazit yapmayın.
Son düzenleme:
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sözde herkes adam öyle değil mi?
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Herkes kendine kadar adam benim adamlığımı, bana düşman olan değil benim yanımda olup benimle vakit geçiren bilir. Birbirimiz için neler yaptık yapan yada yapılan kişi bilir. Bu oyunda herhangi birisi çıksın desin ki ben sana sataşmadan loncana sataşmadan sen bana sataştın. Birisi çıksın desin ki ben senin şu zararını gördüm. Gelip oyunun bana verdiği haklarla ya kaya kesmişimdir ya boss kesmişimdir yada adam köyde bana veya loncadaki arkadaşlara saldırırken onları kesmişimdir. Yani ben savaş oyununda savaşmışımdır. Başı boşlar bana düşman olmuştur. Anlatabildim mi ? Hiç kimse gelip bana veya benim yanımda olana dil uzatmadıkça biz uzatmadık. Eğer değer verdiğim şeylere laf edilirse kimse kusura bakmasın. Biz burda armut toplamıyoruz. Tanımadığım insanlar, laf söyler olmuş. Kimden ne duydunuzda kin besliyorsunuz ?
Kim örgütlüyor sizi ???
Kim örgütlüyor sizi ???
- Konular
- 31
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 60
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle bizi kimsenin örgütlediği falan yok.
Yusuf bir video attı sen yazmışsın yok abi diyodun falan filan yaş olarak senden küçük ne demesini isterdin?
Yaşın büyük olsa dahi yazdıkların küçük (it) kelimesi köpeklere söylenen bir kelime ama sen burda kardeşin yaşında olan yusufa it diyebiliyorsan bi düşün bakalım nekadar adamsın?
Ayrıca sana oyunda hiç bir düşmanlığım yok yazdıkların ile milleti küçük düşürme çabasında olan birisin.
Yusuf madem önemsiz biriydi de neden loncana aldın?
Loncadan çıktı diye önceden alınmış videoyu ticket ile desteğe atıp ban yemesini sağlayan ADAM gibi ADAMSIN sen.
Ayrıca son yazdığım yorumdur.
İyi forumlar.
Yusuf bir video attı sen yazmışsın yok abi diyodun falan filan yaş olarak senden küçük ne demesini isterdin?
Yaşın büyük olsa dahi yazdıkların küçük (it) kelimesi köpeklere söylenen bir kelime ama sen burda kardeşin yaşında olan yusufa it diyebiliyorsan bi düşün bakalım nekadar adamsın?
Ayrıca sana oyunda hiç bir düşmanlığım yok yazdıkların ile milleti küçük düşürme çabasında olan birisin.
Loncadan çıktı diye önceden alınmış videoyu ticket ile desteğe atıp ban yemesini sağlayan ADAM gibi ADAMSIN sen.
İyi forumlar.
Son düzenleme:
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle bizi kimsenin örgütlediği falan yok.
İyi forumlar.
Biz bize davranıldığı gibi davranıyoruz. Yusufcuk dil uzatırsa biz o dili keseriz ?
İkinci olarak herhangi bi şahıs bizle vakit geçirmediği sürece adamın kişiliği karakteri hakkında yorum yapamayız gördük ki bize göre birisi değil.
Üçüncü olarak ben oyunda kendi lonca üyelerime bile diyorum kendi aranızda küfürlü yada sizi ban'a sürükleyecek şekilde konuşmayın edebinizi tutunun. Sırf küfür hakaret vs etti diye bu oyunda onlarca kişinin videosunu alıp ticket attım. Yusuf benim loncamdan çıkmış hiç bi eksikliğini hissetmedim. Ama karşıma geçecekse yürekli bi şekilde adam gibi geçsin. Yusufa it demişim küçük küçüklüğünü yapar saygısını gösterir büyükde ona göre konuşur. Team55 e dil uzatacak kadar cüretkarsa ki o adam bu oyunda en adam olan kişidir. Ona söylenen laf bana söylenmiş gibidir. Kendisi sırf polemiklere girmemek için saygısını göstermek için 1 kelime dahi yazmıyor burada.
Sizin adamlıgınız size bizim ki bize. Bizim yanımızda olup bizim ne olduğumuzu dostlarımız biliyor. Herkes de dostumuz olamıyor malum. Önüne gelene arkadaş muamelesi yapamıyoruz. Burası yol geçen hanı olmadıgı için. Umarım son mesajındır. Arrivedarchi
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)