Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Dungeon Kira Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan yugi73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Tebrikler Güzel Fikir

iste tam aradım bi sistem olmus eline sağlık.

Teşekkürler :)

Ellerine sağlık ben anahtarı verdim, gerisi sizin hayalgücünüzle alakalı. :) Güzel sistem yazmışsın daha neler göreceğiz. :)

Aklımdaki olayı tam olarak yapamadım bugün paylaşacağım diye biraz aceleye geldi. Yoksa eklenebilecek çok şey var hala bu sisteme. (Gui'de; kalan süre, drop bilgisi, kesilen slot adeti. Sistemde; gold drop ayarı, slot agro ayarları gibi)

Teşekkürler. Yeni bir zindan sisteminin yapılıp, geliştirilmesi açısından da iyi bir kaynak oldu.

Umarım araç değil bir kaynak olur. Malum forumdaki üyelerin ismi çıktı bir şeyleri yapmak yerine hazıra konmak gibi :)

Teşekkürler :)

Aklımdaki olayı tam olarak yapamadım bugün paylaşacağım diye biraz aceleye geldi. Yoksa eklenebilecek çok şey var hala bu sisteme. (Gui'de; kalan süre, drop bilgisi, kesilen slot adeti. Sistemde; gold drop ayarı, slot agro ayarları gibi)

Umarım araç değil bir kaynak olur. Malum forumdaki üyelerin ismi çıktı bir şeyleri yapmak yerine hazıra konmak gibi :)

Bir sıkıntı var sanırım kiralık oda id girince kiralık oda bulunamadı diyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri