HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tebrikler Güzel Fikir
iste tam aradım bi sistem olmus eline sağlık.
Teşekkürler

Ellerine sağlık ben anahtarı verdim, gerisi sizin hayalgücünüzle alakalı.Güzel sistem yazmışsın daha neler göreceğiz.
![]()
Aklımdaki olayı tam olarak yapamadım bugün paylaşacağım diye biraz aceleye geldi. Yoksa eklenebilecek çok şey var hala bu sisteme. (Gui'de; kalan süre, drop bilgisi, kesilen slot adeti. Sistemde; gold drop ayarı, slot agro ayarları gibi)
Teşekkürler. Yeni bir zindan sisteminin yapılıp, geliştirilmesi açısından da iyi bir kaynak oldu.
Umarım araç değil bir kaynak olur. Malum forumdaki üyelerin ismi çıktı bir şeyleri yapmak yerine hazıra konmak gibi

Teşekkürler
Aklımdaki olayı tam olarak yapamadım bugün paylaşacağım diye biraz aceleye geldi. Yoksa eklenebilecek çok şey var hala bu sisteme. (Gui'de; kalan süre, drop bilgisi, kesilen slot adeti. Sistemde; gold drop ayarı, slot agro ayarları gibi)
Umarım araç değil bir kaynak olur. Malum forumdaki üyelerin ismi çıktı bir şeyleri yapmak yerine hazıra konmak gibi![]()
Bir sıkıntı var sanırım kiralık oda id girince kiralık oda bulunamadı diyor
Bir sıkıntı var sanırım kiralık oda id girince kiralık oda bulunamadı diyor
Hangi map'i kullanıyorsunuz ve map hangi ch configlerinde ekli gözüküyor ?
Edit : Bir de kiralık odada o an birisi var mı ? Eğer yoksa oda kapanır
Son düzenleme:
Hangi map'i kullanıyorsunuz ve map hangi ch configlerinde ekli gözüküyor ?
Edit : Bir de kiralık odada o an birisi var mı ? Eğer yoksa oda kapanır
map olarak içinde ekli olan map yokmu? kimse yok oda da test serverde denedim olmadı
map olarak içinde ekli olan map yokmu? kimse yok oda da test serverde denedim olmadı
Odayı kiralayıp birinin içerde olması lazım ki sen index yazıp girebilesin. Sistem öyle işliyor.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)