HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle merhaba,
@CsFraNq isimli arkadaşımızın
Okul sunumumu hazırlamakla meşgul olduğumdan sistem çok basit kaldı fazla test edemedim. Sorun vs olursa düzeltip eklerim tekrar konuya. Onun dışında fazla talep olursa sistemi boş olduğum bir zaman geliştirip konuya ekleyebilirim.
Grupsuz :
Grupla:
Kiralık Oda Ayarları :
Diğer :
Düzenlenecek Yerler :
ÖNEMLİ : Game'inizde pc.get_exp_data() fonksiyonu yoksa bilgi ekranı çalışmaz. Source'nize eklemeniz gerekiyor. Nerede bulabilirim diye sormadan eklemeniz için
İndir :
VirusTotal :
Edit : Alternatif Linkler Eklendi.
@CsFraNq isimli arkadaşımızın
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
olan bu sistemin geliştirilmiş bir versiyonu. Kendisinin izniyle fikrinden yola çıkarak yeni bir sistem yazdım sistemlerin ana temaları aynı sadece ayrıntıları farklıdır. Uzatmadan ayrıntılarına geçelim.Okul sunumumu hazırlamakla meşgul olduğumdan sistem çok basit kaldı fazla test edemedim. Sorun vs olursa düzeltip eklerim tekrar konuya. Onun dışında fazla talep olursa sistemi boş olduğum bir zaman geliştirip konuya ekleyebilirim.
Grupsuz :
- Süre ile oda kiralanırken odaya ait şifre belirlenir. Şifre belirlendikten sonra size ID verilir.
- Dışarıdan oyuncu girerken kira sahibine verilen id ve şifre ile girmek zorundadır.
- Oda kirası sona erdikten sonra kira sahibi 1 saat boyunca oda kiralayamaz.
Grupla:
- Grup lideri odayı kiralar ve tüm grup birlikte ışınlanır.
- Oyundan birisi çıksa dahi şifresiz grubunun yanına girebilir.
Kiralık Oda Ayarları :
- Exp drop ayarları; belli bir ücret karşılığı %25,50,75 ve 100 oranında ek bonus kazanmanızı sağlar.
- Odada kastığınız toplam exp ve bonus exp bilgileri bölgeye girdiğinizde ekranda beliren ufak bir ekranda listelenir.
- Slot ayarları : slotların çıkış süresine göre regen ayarlayabilirsiniz. Regen tipine göre ücreti de değişir.
Diğer :
- Kiralık odada kimse kalmadığında oda kapanır.
- Kiralık odadan çıkıp (karakter,çıkış, oyun sonu vs) tekrar girdiğinizde mavi bayrakta oyuna başlarsınız kiralık odada değil.
Düzenlenecek Yerler :
- Kirası dolan oyuncuların 1 saat limitlendirilmesi :
Grup için ; party.setf("kira_sure",get_global_time()+(kira*3600)+(3600)) ve
local sure = party.getf("kira_sure")-3600 sondaki 3600 saniyeleri yerine istediğiniz değeri yazın
Bireysel için; pc.setqf("kira_sure",get_global_time()+(kira*3600)+3600) ve
local sure = pc.getqf("kira_sure")-3600 sondaki 3600 saniyeleri yerine istediğiniz değeri yazın - Map index ayarı :
d.new_jump_party(103,0+370,256+370) ---- 103 yazan yer
d.new_jump_all(103,0+370,256+370) ---- 103 yazan yer
when login with pc.get_map_index() >= 1030000 and pc.get_map_index() < 1040000 begin ---- 103 yazan yer ve 104 (ekleyeceğiniz map index 111 ise başa 111 diğerine 112 yazın)
when kill with pc.get_map_index() >= 1030000 and pc.get_map_index() < 1040000 begin ---- 103 yazan yer ve 104 (ekleyeceğiniz map index 111 ise başa 111 diğerine 112 yazın) - Ücret ayarlamaları quest üzerinde çok bariz onlar için ek bilgilendirme yazma gereği duymadım.
ÖNEMLİ : Game'inizde pc.get_exp_data() fonksiyonu yoksa bilgi ekranı çalışmaz. Source'nize eklemeniz gerekiyor. Nerede bulabilirim diye sormadan eklemeniz için
ekliyorum anlatımı.İndir :
VirusTotal :
Edit : Alternatif Linkler Eklendi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ellerine sağlık ben anahtarı verdim, gerisi sizin hayalgücünüzle alakalı.
Güzel sistem yazmışsın daha neler göreceğiz. 
Güzel sistem yazmışsın daha neler göreceğiz. 
Teşekkürler. Yeni bir zindan sisteminin yapılıp, geliştirilmesi açısından da iyi bir kaynak oldu.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)