- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
Bildiğimiz üzere Oha diyorum kanalı youtubede çok fazla beğenilen bir kanal.Zaten en beğenilen kişisi de Cem olmakla bazen konuk oyuncu davet ederek kanalda farklı farklı şeyler deniyorlar.
Bence oldukça zevkli bir kanal.İzlemeye değer de denebilir :m06:
Peki siz bu kanal hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Bildiğimiz üzere Oha diyorum kanalı youtubede çok fazla beğenilen bir kanal.Zaten en beğenilen kişisi de Cem olmakla bazen konuk oyuncu davet ederek kanalda farklı farklı şeyler deniyorlar.
Bence oldukça zevkli bir kanal.İzlemeye değer de denebilir :m06:
Peki siz bu kanal hakkında ne düşünüyorsunuz ?
- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira
- -6,246
- DevLira
- 0
Güzel bir kanal ilginç deneyimler yapıyorlar yanlış hatırlamıyorsam bir ara böcek türlerinin kavrulmuş halini getirip yemişlerdi zaten genelde merak uyandıran bir kanal olduğu için bir videodan diğer videoya geçmemek nerdeyse mümkün değil bir ara saatlerce videoları izlemiştim fazla merak işte
Başarılı bir kanal olduğunu düşünüyorum
Başarılı bir kanal olduğunu düşünüyorum- Katılım
- 17 Ocak 2016
- Konular
- 14
- Reaksiyon Skoru
- 26
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 44
- MmoLira
- 4
- DevLira
- 0
bende takibindeyim sadece oha diyorum değil ama bütün mediacraft kanallarının oha diyorum yap yap oyun delisi bon bon tv'felan süper yani hem güldürüyolar hem öğretiyolar hem tanıtıyolar yeri geliyo denemek istediğimiz şeyleri bizler için deniyolar felan müthiş bi ekip bence.
- Konular
- 66
- Reaksiyon Skoru
- 50
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 12 Ay
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 1
- DevLira
- 0
Bencedebende takibindeyim sadece oha diyorum değil ama bütün mediacraft kanallarının oha diyorum yap yap oyun delisi bon bon tv'felan süper yani hem güldürüyolar hem öğretiyolar hem tanıtıyolar yeri geliyo denemek istediğimiz şeyleri bizler için deniyolar felan müthiş bi ekip bence.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)