SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Emek Pvp arıyorum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FoundyHackeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 62
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-105 UZMAN GM KADROLU 2-3 AYLIK OLMAYAN SERVER ARIYOSANIZ TAM YERİNE GELDİNİZ SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ UNUTMA İLK 5 105 LEVEL OLANA HEDİYEMİZ VAR

:f08:​
:f08:​

Buyrun Size Emek Server

Mert Mt2 (TR) ( Orta Emek Server )

Sizlere Mert 2 Tanıtıyoruz bugün aktif hale gelen oyunumuza siz değerli metin 2 server severler için bekliyoruz.

Server Özellikleri

1 Level Başlangıç​
Level Sınırı 99​
Sorunsuz ve Bugsuz Üç Yol Savaşı​
Düzenli Exp Oranlı​
Tüm Silah ve Zırh Efsunları Görünümleri Bugsuz Fix Halde​
%100 Türkçe​
Tr Tipi Masa Pazar Kurabilirsiniz​
Dilediğiniz Yerde Depo Açma İmkanı​
Sorunsuz Ox Event​
Kristal Oda Aktif ve Tr Gibi Sifreli Sistem​
Her Krallıkta Sabit 6 NPC Mevcut​
Çok Yönlü Npc ( At veren 5. Efsun,Cinsiyet Değiştirme Kahraman Zalim Beceri Sıfırlama Krallık Değiştirme​
Sorunsu Lonca Savaş Arenası​
Sürgün Mağarasına Girişler Kan Taşı İle Yapılmaktadır.​

Official Web Site​
61 Level Zırh ve İtemler Satıcılarda Mevcut :)

Gm Alımı​
5 Adet Oyun İçi Gm Alınacaktır. (Tecrübeli Olursa İyi Olur Fakat Ayrım Yapmıyoruz GM 'lik Ücretsizdir)​

Garanti Veriyoruz​

Serverımızın kapanmayacağının garantisini veriyor siz değerli metin 2 server severler için iyi bir oyun deneyimi sunuyoruz
Bildiğiniz üzere metin 2 çok tutulan ve halen tarihe karışmayan oyun olarak geçmekte nekadarda eski Tr tadını vermese ve alamasakta objektif bakarak şu söylenebilir evet eskiden daha iyiydi.

Mert Mt2 Kimin ?

Metin 2 Severlerin gözdesi haline gelmek istiyoruz sizlere herzaman oyun içinde destek sunacağım evet oyuna girecek değerli abilerimiz kardeşlerimiz ablalarımız için de oyun sahibi kendimi tanıtayım.
Ben Mert AKIN 1993 Doğumluyum 5 yıldır internet bilişim hizmetleri ile ilgili firma yönetiyorum aynı zamanda seo uzmanlığı yapıyorum. Veritabanı kontrolleri ve php,html,asp,java , c++ gibi diler biliyorum. İnternet hayatım boyunca ara sıra herzaman metin 2 serverlarına giriş yapıp oynamışımdır ve şimdi server kurmak istedim sizler için bir oyun dünyası oluşturduk Allahın izni ilede inşallah iyi yerlere geleceğiz.

Oyun Npc Resimlerimiz​

Herhangi Bir Sorunuzda Bu Konu Altına Cevap Yazmaktan Çekinmeyin. :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri