Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

pvp server arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan whitesilence
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 981

whitesilence

Level 1
Üye
Konular
2
Online süresi
11h 22m
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
1 Yıl 2 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
10
MmoLira
173
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar şöyle kalıcı bi pvp server arıyorum bi türlü düzgün 1-99 1-105 pvp bulamıyorum. hard emek olabilir orta emek olabilir ama büyük onlineli olsun yeter valla. saçma sapan kostümlerden ve 1 haftada 1kere pvp değiştirmekten sıkıldım ya.

Arkadaşlar şöyle kalıcı bi pvp server arıyorum bi türlü düzgün 1-99 1-105 pvp bulamıyorum. hard emek olabilir orta emek olabilir ama büyük onlineli olsun yeter valla. saçma sapan kostümlerden ve 1 haftada 1kere pvp değiştirmekten sıkıldım ya.
Rohan2 bakabilirsin

1-120 diyor ama :D bi göz gezdiricem. teşekkürler farklı bir pvp hatırlarsanız tekrar yazarsanız sevinirim:)
Rohan 1-120 tarzında, 1-105 arıyorsan uzun süredir piyasada olan ve açtığı yapıları öyle 1-2 ay kapatmayan @SADO45 var. Markmt2 gir kafan rahat olur. En son girdiğimde user sayısı hala ilk günkü gibiydi, chat akımı, metin haritaları vs. Önemli olan senin sevmen tabi :D

NOT : 1-105 son açılan sunuculara girme 2 hafta sonra kapatıyorlar. Vur kaç yapıyorlar emeğine de yazık olur para yatırırsan ona da yazık olur.

rohan2 oynayacaksan p2w bir oyun belli bir seviyeden sonra paraya dönüşüyor bilgin olsun

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri