Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Vpx Syngex Protein Kullananların Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 239

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

-Bu ürünü aldım,oldukça lezzetli.Vanilya aromasını kullandım ve gerçekten harika ve çok saftı.Vanilyalı dondurma veya atıştırmalık gibi bir tadı var.Çoğu vanilya aromasında olduğu gibi karamel tadı yok.Ayrıca VPX taurin/glisin ortaya çıkararak bu proteini daha cazip bir hale getiriyor.87 porsiyon 45 dolara geliyor,sanırım bu kadar uygun başka bir ürün yok.BB.com kesinlikle bu ürünü stoklamalı! -Bu yeniden sürüm çok iyi bir protein tozu ve oldukça değerli.2-3 WPC80 bazlı ürün (ayrıca izolat içerikli) bende GI sorunlarına yol açmadı.Çikolata tadı oldukça zengin ve yumuşak tadı tek başına kullanıldığında ya da tatlılar,yemekler içinde kullanıldığında mükemmel oluyor.Şiddetle tavsiye ederim.
-2 ay kullandım ve diğer markalara göre daha fazla porsiyon sayısı içeriyor.Vanilya şu ana kadar kullandığım en lezzetli protein ürünü.Ağırlığımı korudum ve squat,leg press ve shrug çalışmalarımda artış oldu.Bu üründen oldukça memnunum!
-İnanılmaz bir Whey Protein ! Spor salonundan sonra ya da atıştırmalık olarak kullanın.Ben protein keklerim içinde kullanıyorum.

-Syngexen benim proteini en lezzetli şekilde almamı sağlayan markadır! Suyla birlikte alabilir ya da pişirdiğiniz yemeklerde kullanabilirsiniz.
-Bu ürün şu anda benim en sevdiğim protein tozlarından biridir . Onlarla proteinli krep yapmak istiyorum .

-Çikolata hayranıyım ama bu keyifli bir durum değil! Sevdiğiniz bir içecekle karıştırdığınızda gerçekten çikolatalı milkshake tadı veriyor! Vücut hacmi kazanmak ve kaslarınızı beslemek için kesinlikle tavsiye ediyorum.
-Denediğim en lezzetli whey proteini ürünlerinden biri! Harika karışıyor! Cookies & Cream aroması beni resmen şımartıyor!
-Harika tadı var,karbonhidrat oranı yüksek değil ve temiz bir protein kaynağı! Aynı zamanda mükemmel proteinli krepler demek!
-Uygun fiyatlı,tadı oldukça iyi ve düşük kalorili.Dymatize markasının bazı ürünleriyle karşılaştırılabilir.Tadı çok ağır değil ve günde 3 porsiyon tüketmeme rağmen herhang bir mide rahatsızlığı yaşamadım.Sıkı bir antrenmanla kuvvetimi yeniden kazanmamı ve kas geliştirmemi sağladı.
-2 haftadır kullanıyorum ve çok etkilendim! Tadı harika! Bench kapasitem 7.5 lbs’ye çıktı ve neredeyse hiç ağrı duymadım.Muhtemelen kullandığım en iyi ürün ve parasını hak ediyor.

image14162391591416239159T02.jpg

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri