- Konular
- 68
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Not ve Monokl dropları bildiğimiz gibi arttırıldı ve istemediğimiz kadar çok düşüyor. Haliyle durum böyle olunca da çok kolay item yapılabilecek duruma geliniyor. Benim önerim Not Monokl droplarını eski seviyeye çekip Balık eventi gibi Not ve Monokl Eventi yapılması yönünde.
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 47
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Kardeşim böyle olması daha iyi oldu bana göre piyasa canlandı betalar falan arttı yeni başlayan arkadaşlar 2 gün sonra bırakmıyor simdi.
- Konular
- 78
- Reaksiyon Skoru
- 35
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Not ve Monokl dropları bildiğimiz gibi arttırıldı ve istemediğimiz kadar çok düşüyor. Haliyle durum böyle olunca da çok kolay item yapılabilecek duruma geliniyor. Benim önerim Not Monokl droplarını eski seviyeye çekip Balık eventi gibi Not ve Monokl Eventi yapılması yönünde.
Çok mu kolay? zelkova çok geldi sanırım sana ortalıkta zelkova yok
- Konular
- 11
- Online süresi
- 14m 59s
- Reaksiyon Skoru
- 3
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 5 Ay
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 36
- DevLira
- 0
Yönetimin bu şekilde bir harekete geçmesi aslında yeni başlıyanlara daha kolaylık olsun düşüncesindelerdi aksi taktirde oyuna yeni oyuncu başlamayıp oynayanlarında bırakıcaklarını düşünüyorlar bence cok mantıklı bir davranış bu şekilde devam etmeli.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)