ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 2
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Para bugu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emretosun09
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 35
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sheal karakterin banlandıktan sonra giriş yapmış olduğun Cheal karakterinin bilgilerine göre Seçil Asar diye birisi görünüyor.

O da muhtemelen ablan. Senin adın soyadın da Osman Asar sistemde göründüğü kadarıyla. Kayıtlı E-Posta Adresi: osmanasar_1997@hotmail.com son giriş: 2016-01-28 00:12:44

Oyuna giriş yapmış olduğun tüm ip adresleri aydında görünüyor. Hesap isimlerinin sonundaki 09 larda aydının il plakasını temsil ediyor yani aydında oturuyorsun.

Forumdaki mesajlarına baktığımda hırsızlık sebebiyle banlanmışsın. Aynı zamanda telefon numaran bende kayıtlı ve whatsapp dan sık sık banlandığın ile ilgili bana mesaj göndermişsin. Osman Asar ablanın facebook profili ve senin facebook profilin email adresin ile çıkıyor zaten.

Diğer hesaplarını bulmam + evini aramam 10 dakika bile sürmez bu küçük yaşında uğrasıcak başka seyler bul kendine.

Şaşkınız sayın seyirciler.

Türkay dan kaçarmı 😉

Karaktersiz olduğunu bu kadar belli etmesen iyi olurdu. Hangi çara girersen gir seni bulur banlarlar zaten. Yüzsüz yüzsüz gelip ödül istemişsin. Varsa yüreğin kendi ödülünü kendin yap.

Bence Ban dan daha iyi pcsine error verilmeli elym2 acılmamalı :)

Ben beni soyanlardan intikam aldım sen whatsaptan küfür edip edip çocuk gibi engelledin :) bu oyunun açığıysa bu senin ve ekibinin suçu :) seni burda rezil ederdimde :) neyse

Ha bide bu bilgileri burda paylaşman yasak olduğunu biliyosundur 1 şikayete bakar <3

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri