- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@yeshe; insanları bekletip sinirlendirip kötü konuştuktan sonra banlayacağınıza şuan kişi ile ilgilenseniz daha güzel olmaz mı?
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
@yeshe; insanları bekletip sinirlendirip kötü konuştuktan sonra banlayacağınıza şuan kişi ile ilgilenseniz daha güzel olmaz mı?
Vip üye olunca fazla diliniz uzadı, admin değilsiniz hatırlatırım.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Vip üye olunca fazla diliniz uzadı, admin değilsiniz hatırlatırım.
Bilmeden konuştuğunuz belli. Ranka önem vermem ben alabilirsin yetkin varsa. Admin olduğumu iddia etmedim sanırım. Adam para yatırdım kristalim gelmedi diyor 1 hafta bekletip hakaret edilince (tasvip etmiyorum kesinlikle) ''Siz yönetime direkt hakaret ettiniz'' deyip banlayacağınıza ilgilenin şuan. Diliniz uzadı v.s. cümlelerde size yakışmıyor size düzgün bir şekilde ilerde sorun çıkmaması için şimdi ilgilenin diye bir söz söylendi, sanırım göreviniz de tam olarak bu.
- Konular
- 42
- Online süresi
- 1h 21m
- Reaksiyon Skoru
- 124
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 9 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 111
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 0
Bilmeden konuştuğunuz belli. Ranka önem vermem ben alabilirsin yetkin varsa. Admin olduğumu iddia etmedim sanırım. Adam para yatırdım kristalim gelmedi diyor 1 hafta bekletip hakaret edilince (tasvip etmiyorum kesinlikle) ''Siz yönetime direkt hakaret ettiniz'' deyip banlayacağınıza ilgilenin şuan. Diliniz uzadı v.s. cümlelerde size yakışmıyor size düzgün bir şekilde ilerde sorun çıkmaması için şimdi ilgilenin diye bir söz söylendi, sanırım göreviniz de tam olarak bu.
Benim görevim oyunda belirli bir otorite sağlamak, daha oynanır bir ortam yaratabilmek. Benim yetkilerim sınırlı ve bu item iade konuları sandığınız kadar 2 kod yaz ver misali değil! Eğer bir şikayetiniz varsa @Shorty; @admin; özel mesaj atabilir siniz. Kişilerin skype adresleri profillerinde mevcuttur.
- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 106
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 28 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Benim görevim oyunda belirli bir otorite sağlamak, daha oynanır bir ortam yaratabilmek. Benim yetkilerim sınırlı ve bu item iade konuları sandığınız kadar 2 kod yaz ver misali değil! Eğer bir şikayetiniz varsa @Shorty; @admin; özel mesaj atabilir siniz. Kişilerin skype adresleri profillerinde mevcuttur.
Hayır Türkay siz göre başladığınızda ''Yeni ekibimiz problemleri iletecek ve hemen çözüm bulunacak'' demişti, buyrun bekliyoruz çözümlerinizi ve oynanabilir ortamınızı.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)