- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 4 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bu oyunu MMOMT2 zamanından beri oynuyordum bir ara bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat hangi server daha çok online oyuncuya sahip bilmiyorum editsiz olan Pidge ve Hunk serveri arasında bilgilendirirseniz sevinirim.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Pidge daha çok onlineye sahip fakat oradaki kişilere yetişebilmeniz için baya uğraşmanız gerekli hunkta başlarsanız zaten belli başlı kişiler sağlam harici kişileri getirbildiginiz efsunlarla dizdiginiz karekterle rahat bir şekilde alabilirsiniz ve şuan için en ucuz server hunkBu oyunu MMOMT2 zamanından beri oynuyordum bir ara bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat hangi server daha çok online oyuncuya sahip bilmiyorum editsiz olan Pidge ve Hunk serveri arasında bilgilendirirseniz sevinirim.
- Konular
- 1,841
- Online süresi
- 13h 16m
- Reaksiyon Skoru
- 308
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 262
- MmoLira
- 623
- DevLira
- 0
+rep verdim güzel soru bro
- Konular
- 37
- Online süresi
- 1d 1h
- Reaksiyon Skoru
- 78
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 118
- MmoLira
- 578
- DevLira
- 0
Bu oyunu MMOMT2 zamanından beri oynuyordum bir ara bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat hangi server daha çok online oyuncuya sahip bilmiyorum editsiz olan Pidge ve Hunk serveri arasında bilgilendirirseniz sevinirim.
Pidge - Mars,Destan sistemi üzerinde yani itemlere gelen efsun karakter savunması ve atağı üzerine 7.efsunlarla beraber . Güzel server bayağı emek gerektirir.
Hunk - Türk sistemi yani düz efsunlar geliyor kılıç bıçak çift ok gibi burasıda güzel.
Sen seç oynamak istediğin serveri ikiside birbirinden güzel ve eğlenceli bu sadece senin zevkine ve emeğine bağlı olucaktır.
İyi forumlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)