yarka0000 1
yarka0000
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Sunucubilişim Nasıl Bilirsiniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 123legend
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 896
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda satış yapan firmalardan ürün almanı tavsiye ederim,bir sıkıntı olduğunda şikayet açabilirsin,senin için iyi olur.

Ek olarak sitesi www.metin2bilisim.com temasına çok benziyor,bu firmada dolandırıcıdır,dikkatli adımlar at.

Son düzenleme:
Burda satış yapan firmalardan ürün almanı tavsiye ederim,bir sıkıntı olduğunda şikayet açabilirsin,senin için iyi olur.

Ek olarak sitesi www.metin2bilisim.com temasına çok benziyor,bu firmada dolandırıcıdır,dikkatli adımlar at.

Anlıyorum, Benim anlamadığım tamam iyi bir firmasınız ancak yeni müşteri olucak kişi sizden 5-10tl indirim istedimi olmaz diyipte geciceğinize 2gb sizin için birşey değil satmıyorum indirim yapmıyorum gibi bu tavırlar olacak işmi allah için yani size hiç yakıştıramadım böyle bir firma iseniz müşterileriniz ne der ise desin bu tavır sergileme zorunda değilsiniz.
http://prntscr.com/9v2gf8
9v2gf8

Anlıyorum, Benim anlamadığım tamam iyi bir firmasınız ancak yeni müşteri olucak kişi sizden 5-10tl indirim istedimi olmaz diyipte geciceğinize 2gb sizin için birşey değil satmıyorum indirim yapmıyorum gibi bu tavırlar olacak işmi allah için yani size hiç yakıştıramadım böyle bir firma iseniz müşterileriniz ne der ise desin bu tavır sergileme zorunda değilsiniz.
http://prntscr.com/9v2gf8
9v2gf8

Siz bana geldiniz 55 tl olan şeyi 45 tl ye almaya çalıştınız ve zorlar gibi 2 gb sunucu isterseniz eğer bende size sunucu satmam derim tabi ki,2 gb sunucu vermiyorum diyorum indirim yapın diyorsunuz ve ben indirim yapıpta birilerine sunucu satmak zorunda da değilim zaten.bu fiyatlar zaten beni kurtaranın en indirilmiş hali cebimden zarar mı edeyim ? Fiyatları sizlerinde cebine uygun olabilecek şekilde yaptım buna rağmen gelipte 2 gb yapın diye zorlayıp birde indirim isterseniz satmam size derim,yine gelseniz yine derim ben size sunucu satmam.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri