Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

admin shorty.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Familia01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

O zaman ona göre kural yaz ve ban yeriz anlarızda hesap silinmesida neyin nesi bu kin ne ne bu şiddet celal

3 Gün kuralı aynı videoyu 1 yıl sonra önümüze atan oyuncuların önüne geçmek amacıyla koyuldu. GMlerimiz sizin gibi oyuncuları banlarken dalgınlıklarına gelip bu hataya düşmesin diye. Yoksa ben hakaret edeyim 3 gün sesimi çıkarmayayım belki gmler beni görmez banlanmam düşüncesindeki oyuncular için koyulmadı.

Sen hakaret ettin mi? Evet
Kural ihlali yaptın mı? Evet
Bu herhangi bir montaj olmayan bir video ile kanıtlanmış mı? Evet

Kardeş ne istiyorsun allah aşkına 3 gün geçmiş beni banlayamazsınız gibi bir savunmamı yapılır.

Arkadaşının veya senin, Sen de hakaret ediyorsun oyunda arkadaşında hakaret ediyor kaç yaşındasın sen? Senin annen yaşında insanlar oynuyor bu oyunu hadi bizi boşver bize her türlü saygısızlığı sonuna kadar yapıyorsunuz biz sabır sabır sabır en sonunda patlayıp topluca banlıyoruz o insanlardan utanmıyorsunuz bunları yazarken bir de geliyorsunuz sebepsiz banlandık diye iyice çıldırtıyorsunuz adamı kaç tane konu açmışın

acaba merak ediyorum senin annen yaşında da varmı oyunda herkezin yasını bilemem demi?
sen gm sin bilirsin.

Hakaretten hesap silinmesi nerde görülmüş o kadar başka serverler de ve elyde ban yedim hakaret yüzünden hesabım hiç bir yerde silinmedi ? 1 ay 2 ay 5 ay anlarım ama ban affinda bile açılmasın diye hesabin silinmesi saçma dgil mi

Hakaretten ban yeriz eyvallahta kaç aydır sebebi sorulup başka konulara cevap verilirip bizim konumuza cevap verilmiyorsa o işte sıkıntı var demektir

acaba merak ediyorum senin annen yaşında da varmı oyunda herkezin yasını bilemem demi?
sen gm sin bilirsin.

Tabi ki var hatta Keith sunucusunda öğretmen karı koca oynuyorlar 2 yaşında çocukları var ve kendileri sizin gibi oyuncular yüzünden vakit geçirmek stres atmak için girdikleri bu oyunda daha fazla stres oluyorlar.

Benim annem yaşında oynayan oyuncularımızda, kardeşim yaşında olan oyuncularımız da var önemli olan onlara saygılı olmak. Bağırmaktan herkesin gördüğü bir alandan "O... Ç..." yazmak anca size yakışan bir hareket olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri