PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

admin shorty.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Familia01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 64
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Shorty; Hesabım silindi yardım edermisin...

Çöle en son ne zaman girdin? Şuan çöl de ödül kazanabilmeniz için 5 dakika içerisinde 1 adam kesmeniz gerekiyor. 30 Dakikalık respawn süresine göre hesaplandığında 30 dakika içerisinde 5 er dakika arayla minimum 6 oyuncu kesmen lazım ki ödül alabilesin.

Bu sistem ile beraber senin söylediğin afk kalanlar köye gönderilecek sistemi gereksiz kalıyor çöle git pazarınımı kuruyorsun afk mı kalıyorsan ne yapıyorsan yap ödül kazanamıyorsun.

Çatır çutur hile kullanılan bir ortam diyorsunuz. Bu oyunu biz yazmadık, bu oyunun dosyaları internet üzerinde herhangi bir forumdan indirilip kurulabilir biz burada tamamen amme hizmeti veriyoruz aynı zamanda işimizi yapıyoruz. Oyunun orjinalinde bile hile kullanılırken gelip bunu yazmanız yanlış biz elimizden geldiği kadar bu şekilde ban atarak bu durumu en aza indirmeye çalışıyoruz. Ne şiş yansın ne kebap

Biliyorum, ne yapılırsa yapılsın önüne geçilemeyeceğini de biliyorum. Çöle en son ne zaman girdiğim konusuna gelince, yeni gm ekibinizin Hunk sunucusu için çalışmalarını bekliyorum online artınca tekrar aktif olacağım. 5 dakikada 1 oyuncu kesme olayı da yine basit aşılabilecek bir olay olmuş umarım yeni şikayetler almazsınız. Sanırım kısa süre içerisinde vaatlere göre istenilen artış olacak ve inşallah gireceğiz. Bunu 2 3 ay önce büyük reklamlar verdik dendiğinden beri bekliyorum ama bakalım bu sefer umutluyum.

Bu mesaj hesap ile silinmesinin gününe bakar misin ? Aradaki fark kaç gün

Kaç Asır geçmiş biz sizinle anca iletisime geçtik

Biliyorum, ne yapılırsa yapılsın önüne geçilemeyeceğini de biliyorum. Çöle en son ne zaman girdiğim konusuna gelince, yeni gm ekibinizin Hunk sunucusu için çalışmalarını bekliyorum online artınca tekrar aktif olacağım. 5 dakikada 1 oyuncu kesme olayı da yine basit aşılabilecek bir olay olmuş umarım yeni şikayetler almazsınız. Sanırım kısa süre içerisinde vaatlere göre istenilen artış olacak ve inşallah gireceğiz. Bunu 2 3 ay önce büyük reklamlar verdik dendiğinden beri bekliyorum ama bakalım bu sefer umutluyum.

Aynı ip adresi üzerinden bir birlerini kesen oyuncular için bu sistem çalışmıyor ve Hunk için 75 level altı giriş yapamıyor. Bu konuda biz ne kadar önlemler alsak da bu konuda oyuncu kötü niyetli ise yapabileceğimiz bir şey kalmıyor burada işte tek çözüm banlamak kalıyor ve banlıyoruz.

Hunk sunucusunda sizi tekrar görmek isteriz. Umarım isteklerinizi karşılayabiliriz ve bunun için çalışıyor olucaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri